|
Kulakta elektrik çarpma hissi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mar 2025 Saat 00:08 |
Hocam iyi günler, oğlum 9 yaşında dün gece kulağında bir ağrı elektrik çarpma hissi olarak tarif ediyor , uyanmış tekrar uyumuş. Bu akşam uyurken yine oldu dedi kısa süreli birşey. Genellikle burnu tıkalı hocam , açıyorum ama genel bir sorun bu oğlum için. Birkaç hafta öncede gece uyandı başım ağrıyor dedi, sonra kulağını gösterdi arkasından başım dönüyor dedi . Dolven icirdim o gece uyudu. Durum yune uykudan uyandırır şekilde fakat elektrik çarpması gibi tarif ediyor ve kulağının dışını gösteriyor hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120004 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oztaki borusu, arada bir kapanip-aciliyor, onun sesini duyuyor.
Arkadan, siddetli kulak agrisi gelebilir, simdiden Iliadin DAMLA anlattigim gibi baslayin ve 5 gun kullanin.
|
|
![]() |
|
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam. Başladım illiadin damlaya
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|