|
38 günlük bebeğim hakkinda |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
menekse18 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı menekse18
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam sağlık ocağından aradılar, 9 ay kızamık aşısı için, yaptıralım mi?
|
|
![]() |
|
Glsrnglmzz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2024 Konum: Babaeski Durum: Aktif Değil Puanlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
Merhaba hocam bu soru için daha önce bize cevap verdigi için yazıyorum biz yaptırmadık 1 yaşta yaptıracağız sağlık ocagında gorevlilere oyle dedik daha önce 9 ayda yapılmıyordu bu aşı zaten bildiğim şuan bir salgın durumu da yok o yüzden hocam cevap yazar ama ben bize yazdıgı icin yazdım size 1 yaşta yaptırın demişti bize hocam bizde 11 aylığız beklıyoruz yaşını
Düzenleyen Glsrnglmzz - 27 Mar 2025 Saat 10:36 |
|
![]() |
|
menekse18 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı menekse18
1 yaşta yapilcak sonra da 4 yaşından sonra mi oluyor acaba. 2 doz şeklinde. Sağlık bakanlığı 9 ay, 1 yaş ve 4 yaş da 3 doz yapıyor galiba. Kadir hocam 2 doz yaptırmak yeterli mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120004 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN 9 aylik yaptirmayin, gitmeyin bile! 1 yasindan sonra ve 4 yasinda yaptirin.
Bunlar resmen tuzak! Asi yapmadan once bir de, bas cevresini olcerler, ondan sonra da, yok; "Bas cevresi kucuk" veya "Bas cevresi buyuk" diye doktorlarina is cikartirlar! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Mar 2025 Saat 19:20 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|