|
kusma ateş ve karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mamocka ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mar 2025 Saat 14:26 |
hocam merhabalar,
3 yaş kızımda önceki gece uykusunda şiddetli kusma oldu ben midesini üşütmüş diye düşündüm başka bir belirti yoktu sabaha karşı tekrar kustu. dün yalnızca su içti tüm gün ve ateşi 39a çıktı hiç ilaç vermedim vücudunun ağrıdığını söylüyor ve karnım ağrıyor diyor sürekli. gün içinde 1 kez kustu gece kusmadı ama bu kez gece boyu ateşliydi karın ağrısı da devam. bugun de sürekli midem bulanıyor karnım ağrıyor diyor hafif ateşli ama kusma yok azıcık bişeyler yedi. kan tahlili gerekir mi ne dersiniz, ağız kokusu vs yok ama halsiz (bayram öncesi olunca fikrinizi sorayım dedim malum heryer kapalı oluyor) teşekkürler saygılarımla
Düzenleyen Mamocka - 27 Mar 2025 Saat 14:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120004 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- "usutmek ile" HASTALIK OLMAZ!!
Bir ogrenin artik sunu! Yok; midesini usutmus, yok; cigerlerini usutmus, yok; kafasini usutmus! Yok ayaklarini usutmus!!! 17. asir dan kalma Turk doktor zirvalari... 2- yedigi-ictigi bir gidadan mikrop kapmis! SAKIN ilac kullanmayin, Kusma ve ishal, vucudun savunma mekanizmalaridir. Bu sayede mikroplu gidalar vucut disina atilirlar! 3- Tahlil filan gerekmez. Cocuk doktorlarindan uzak durun!!! Serum takmak ve hastaneye yatirmak icin sizi bekliyorlar!!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Mar 2025 Saat 19:32 |
|
![]() |
|
Mamocka ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:)) tamam hocam öğrendim teşekkür ederim, durumun bakteriyel olma ihtimali var mıdır peki? kuzenleriyle geçen hafta görüştük bizden 2 gün önce onların da aynı şikayetleri başlamış. eğer bagırsak enfeksiyonu ise bakteri mi viral mi bu da wbc ile mi anlaşılır ve bu karın ağrısı kaç gün sürer hocam takrıben? ve bakteriyelse antıbıyotık gerekir mi? (gece 3 kez kustu bu kez suan karnı agrıyor)
Düzenleyen Mamocka - 28 Mar 2025 Saat 12:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120004 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlasiliyor ki, 85 milyona tek tek anlatmam gerekiyor!!!!
NIYE OKUMUYORSUNUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1- Bakteriel ishal: Once kusmalar olur veya olmaz, arkadan ishal baslar. 2- Viral ishaller: Kusm ve ishal beraber baslar, beraber devam ederler. 3- Her 2 durumda da, ASLA Antibiyotik verilmez!!! B.kun icindeki mikroplara antibiyotik nasil gidip de etki etsin? Antibiyotikler agizan alindiginda, ince barsagin ilk kisminda emilirler. Igne seklinde olanlarin ise hic etkileri olamaz. 4- Asla, Turk doktor akli ile ishal kesici ilaclari kullanmayin, mikroplu kakalar atilamazsa, sayilari asiri miktarlarda artar ve salgiladiklari toksinler ile, "zehirli ishal" denilen durum olusur! 5- Bir tek Viral ishallerde su kaybi riski vardir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|