Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Vücutta kızarıklıklar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Vücutta kızarıklıklar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Willdone Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 52
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Willdone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Vücutta kızarıklıklar
    Gönderim Zamanı: 27 Mar 2025 Saat 09:09
Merhaba Hocam, kızım 11 yaşında 49 kilo boyu 149 dün önce gözüm kaşınıyor dedi gözünün üzerinde şiş bir kızarıklık oluştu. bir şey ısırmıştır dedik. sonra göbeğinde ve belinde de oldu. üzerini çıkarttırıp duş aldırıp yeni kıyafet giydirdik. sonrasında yattı. sabah gözündeki ve göbeğindeki geçmişti belde ensede boyunda çıktmış. çok bir kaşıntı olmasa da kaşıntı olduğunu sonrasında o bölgenin kızardığını söyledi. değişik bir şey yemedi. bir gece öncesi çinko takviyesi vermiştim. saedece farklı olarak döküntünün olduğu akşamdan bir gün önceki gece ve onun öncesi gece yani önceki iki gece çinko takviyesi vermiştim. daha öncesinde de çinko takviyesi almıştı ama sadece çinkoydu bu defaki c vitamini artı çinko diye yazıyor. ilgisi var mıdır bilemiyorum hocam onu da iletmek istedim.

Yukarı Dön
Willdone Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Willdone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2025 Saat 09:10
Yukarı Dön
Willdone Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Willdone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2025 Saat 09:11
Yukarı Dön
Willdone Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Willdone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2025 Saat 09:12
Yukarı Dön
Willdone Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Willdone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2025 Saat 09:13
Resimleri tek mesajda yükleyemedim hocam. kusuruma bakmayın lütfen 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120004
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2025 Saat 18:48
Allerjik urtiker! Yedigi bir gida allerji yapmistir. Gunde 1 olcel Zyrtec surup verin. ve mushil ilaci kullanin.
Duzelme olmazsa; barsak solucani var demektir, o zaman; Andazol surup, bir defalik 2 olcek verin ve 3
 hafta sonra tekrar verin.

Yukarı Dön
Willdone Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Willdone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2025 Saat 19:57
Teşekkür ederim hocam 🙏🏻
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.