|
Vücutta kızarıklıklar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Willdone ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mar 2025 Saat 09:09 |
Merhaba Hocam, kızım 11 yaşında 49 kilo boyu 149 dün önce gözüm kaşınıyor dedi gözünün üzerinde şiş bir kızarıklık oluştu. bir şey ısırmıştır dedik. sonra göbeğinde ve belinde de oldu. üzerini çıkarttırıp duş aldırıp yeni kıyafet giydirdik. sonrasında yattı. sabah gözündeki ve göbeğindeki geçmişti belde ensede boyunda çıktmış. çok bir kaşıntı olmasa da kaşıntı olduğunu sonrasında o bölgenin kızardığını söyledi. değişik bir şey yemedi. bir gece öncesi çinko takviyesi vermiştim. saedece farklı olarak döküntünün olduğu akşamdan bir gün önceki gece ve onun öncesi gece yani önceki iki gece çinko takviyesi vermiştim. daha öncesinde de çinko takviyesi almıştı ama sadece çinkoydu bu defaki c vitamini artı çinko diye yazıyor. ilgisi var mıdır bilemiyorum hocam onu da iletmek istedim.
![]() |
|
![]() |
|
Willdone ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Resimleri tek mesajda yükleyemedim hocam. kusuruma bakmayın lütfen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120004 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerjik urtiker! Yedigi bir gida allerji yapmistir. Gunde 1 olcel Zyrtec surup verin. ve mushil ilaci kullanin.
Duzelme olmazsa; barsak solucani var demektir, o zaman; Andazol surup, bir defalik 2 olcek verin ve 3 hafta sonra tekrar verin. |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim hocam 🙏🏻
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|