|
Omuzda kırık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
şeymaemir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 232 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şeymaemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2025 Saat 23:20 |
Kadir Bey,
9.5 yaş kız çocuğu. Omzundaki kemik kırıldı. Sadece korse verdiler.Başka bir işlem yapılmadı. Bu şekilde iyileşir mi? Alçı gerekmez mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Omuz kemigi DEGIL!!! Koprucuk kemigi kirilmis, hicbir sey gerekmez!
Almadi iseniz, "korse" bile ALMAYIN!!
|
|
![]() |
|
şeymaemir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 232 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şeymaemir
Kadir Bey,
Bilgi amaçlı soruyorum.. Kırık kalsada bir şey olmaz mı demek bu?? Yoksa kendi kendine her türlü doğru şekilde kaynar mı?
Düzenleyen şeymaemir - 27 Mar 2025 Saat 03:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece, koprucuk kemigine mahsus bir durumdur. Foksiyon gormedigi icin, nasil kaynadigi da onemli
degildir. Ben sizlere YETECEK KADAR bilgi veriyorum.. Sizi ilgilendirmeyen boyutlara girmeniz, sadece "geyik muhabbetidir"!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|