|
Doğum sonrası depresyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
azraceren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı azraceren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2025 Saat 10:11 |
Değerli Anneler,
Bu mesajı, henüz 2 hafta-12 ay içinde ilk kez doğum yapmış annelere ulaşıp, onların önemli deneyimlerini öğrenmek amacıyla yazıyorum. Tez çalışmamın bir parçası olarak, sizlerin bu süreçteki deneyimlerini anlamak ve daha iyi bir destek sağlamak için bir çalışma düzenliyorum. Çalışmanın amacı: Bu anket, annelerin ilk doğum süreci ile ilgili yaşadıkları duygusal, fiziksel ve psikolojik değişimleri anlamaya yöneliktir. Katılımınız, bilimsel çalışmalara değerli bir katkı sağlayacak ve gelecekteki annelere daha iyi hizmet verebilmesi için önemli bir temel oluşturacaktır. Çalışmanın süresi: Anketi doldurmanız yaklaşık 10-15 dakika sürecektir. Verdiğiniz cevaplar tamamen anonim olacak ve sadece bilimsel araştırmalar amacıyla kullanılacaktır. Neden katılmalısınız?
Eğer sorularınız olursa, lütfen çekinmeden bana ulaşabilirsiniz. |
|
![]() |
|
azraceren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı azraceren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lütfen çalışmama destek olur musunuz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|