|
Diş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2025 Saat 13:26 |
Hocam iyi günler kızım 27 aylık 12.5 kiloda 88 boy. Bizim hala çiğneme sorunu devam ediyor hocam çiğneme yok dolayısıyla katı gıda yutma yok corba türü besleniyor. Bugun ağzına bakayım dedim dişlerine ve çene dişinde böyle beyazlık gördüm sert cıkmayan bir şey neden olur acaba hocam zaten ağzını zor açan bir cocuk dişçiye götürmeye de korkuyorum acaba çürüyor mu dişi yada bundan dolayı mı çiğnemiyor. Yaş ilerledi ve katı yememesi zoruma gidiyor artık hocam cubuk kreker bile çiğneyip yutmuyır. Acaba aç bırakmak işe yarar mı hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119981 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kati gida yemedigi icin; "Dis taslari" (tartar) olusuyor.
Gunde 2 defa, siz fircalayarak onlari cikarmayi deneyin yoksa, dis doktoruna gitmeniz gerekecek.
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tahmin ettim hocam teşekkür ederim inşaallah geçer fırcalayarak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|