Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sinuzit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sinuzit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
45zan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 72
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 45zan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sinuzit
    Gönderim Zamanı: 26 Mar 2025 Saat 10:53
Merhaba hocam 28 yasindayim 2 çocuk annesiyim yaklaşık 8-9 gündür başım aşırı derecede ağrıyor kaslarım iki kas ortası bazen göz çevresine vuran ağrı çok kötü günlük hayatımı devam ettiremiyorum ilk dört gün aralıksız başım ağrıdı mide bulantısı var böyle koku kaybı 8 gündür devam ediyor burnum illiadin kullanımdan sonra aşırı derecede sarı kırmızılı bazende yeşil kıvamlı ama aşırı hiç durmuyor balgam gece boyunca yatağında terliyorum sabah kalkınca ter devam ediyor ve sabah kalkınca yoğun öksürükle kalkıyorum ve burnum kurumuz oluyor onu temizledikten sonra su ve bir şeyler yedikçe burnum doluyor iltihap akışkan yeşilimsi bol bol mukus  ne zaman bitcek tedavisi nedir bilmiyorum ama hayatım altüst oldu günlük işlerimi yapamıyorum vs agrisindan  soğuk vikis alnına sürünce burun deligime baş ağrısı anlık geçiyor geniz akıntısı mı mide bulantısı yapıyor bilmiyorum yemek görünce midem bulanıyor ama küsmüyorum 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119976
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2025 Saat 18:57
Domuz gribi geciriyorsunuz. 
SAKIN; ates dusurmeyin,
SAKIN: antibiyotik kullanmayin.
Istirahat ve bol su/sivi gida alin. 
Ara ara siak buhar uygulayin. 
Yukarı Dön
45zan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 45zan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2025 Saat 20:26
Anladım hocam sizin grip için dediğiniz her şeyi yapıyorum ama çok kötü geçiyor böyle geçmek bilmeyince daha kötü bir şey midir diye düşündüm insAllah bi an önce geçer 
Yukarı Dön
45zan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 45zan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2025 Saat 14:15
Hocam ben dayanamıyorum bu grip gibi bir şey değil 8 gündür burnumdan iltihap akıyor ona rağmen baş ağrısı geçmiyor aralıksız devam ediyor üstüne koku halen alamıyorum burnumu temizlediğim halde cigerede iniyor bu başka bir şey ben acile gidicem Artık Allah’a emanet ne derlerse ne yazarlarsa kullanicam sanırım 2 çocuğum perisan oldu onlara bakamadım toparlayıp bakmam lazım onlara 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119976
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2025 Saat 19:26
Siz bilirsiniz. 
Yukarı Dön
45zan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 45zan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2025 Saat 20:00
Çok sağolun yardımlarınız için hocam Allah razı olsun 
Yukarı Dön
45zan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 45zan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 11:50
Hocam kusura bakmayın daha hastaneye gidemedim ilk önce kan dayımı yaptiricam biraz araştırdım şikayetlerim menenjit te de benziyor böyle bir şey olabilir mi 28 yaşındayım Boğazlarm faranjit oldu ve halen baş ağrısı geçmiyor gözlerime vuruyor sese dayanamiyorum 10 gündür aralıksız ağrıyor burnum hiç durmuyor sürekli eltihap akıyor sanki bu iltihap beyinden geliyor ensem sert geliyor bana çok kötü şeyler düşünmeye başladım moruk hayatımda böyle şeyler yaşamadım ve halen her uyuduğumda ve uyandigimda  terlemem normal mi çok aşırı terliyorum 10gun olcak 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.