|
Sinuzit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
45zan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2023 Konum: Ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2025 Saat 10:53 |
Merhaba hocam 28 yasindayim 2 çocuk annesiyim yaklaşık 8-9 gündür başım aşırı derecede ağrıyor kaslarım iki kas ortası bazen göz çevresine vuran ağrı çok kötü günlük hayatımı devam ettiremiyorum ilk dört gün aralıksız başım ağrıdı mide bulantısı var böyle koku kaybı 8 gündür devam ediyor burnum illiadin kullanımdan sonra aşırı derecede sarı kırmızılı bazende yeşil kıvamlı ama aşırı hiç durmuyor balgam gece boyunca yatağında terliyorum sabah kalkınca ter devam ediyor ve sabah kalkınca yoğun öksürükle kalkıyorum ve burnum kurumuz oluyor onu temizledikten sonra su ve bir şeyler yedikçe burnum doluyor iltihap akışkan yeşilimsi bol bol mukus ne zaman bitcek tedavisi nedir bilmiyorum ama hayatım altüst oldu günlük işlerimi yapamıyorum vs agrisindan soğuk vikis alnına sürünce burun deligime baş ağrısı anlık geçiyor geniz akıntısı mı mide bulantısı yapıyor bilmiyorum yemek görünce midem bulanıyor ama küsmüyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Domuz gribi geciriyorsunuz.
SAKIN; ates dusurmeyin, SAKIN: antibiyotik kullanmayin. Istirahat ve bol su/sivi gida alin. Ara ara siak buhar uygulayin.
|
|
![]() |
|
45zan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2023 Konum: Ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam sizin grip için dediğiniz her şeyi yapıyorum ama çok kötü geçiyor böyle geçmek bilmeyince daha kötü bir şey midir diye düşündüm insAllah bi an önce geçer
|
|
![]() |
|
Hocam ben dayanamıyorum bu grip gibi bir şey değil 8 gündür burnumdan iltihap akıyor ona rağmen baş ağrısı geçmiyor aralıksız devam ediyor üstüne koku halen alamıyorum burnumu temizlediğim halde cigerede iniyor bu başka bir şey ben acile gidicem Artık Allah’a emanet ne derlerse ne yazarlarsa kullanicam sanırım 2 çocuğum perisan oldu onlara bakamadım toparlayıp bakmam lazım onlara
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz bilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Çok sağolun yardımlarınız için hocam Allah razı olsun
|
|
![]() |
|
Hocam kusura bakmayın daha hastaneye gidemedim ilk önce kan dayımı yaptiricam biraz araştırdım şikayetlerim menenjit te de benziyor böyle bir şey olabilir mi 28 yaşındayım Boğazlarm faranjit oldu ve halen baş ağrısı geçmiyor gözlerime vuruyor sese dayanamiyorum 10 gündür aralıksız ağrıyor burnum hiç durmuyor sürekli eltihap akıyor sanki bu iltihap beyinden geliyor ensem sert geliyor bana çok kötü şeyler düşünmeye başladım moruk hayatımda böyle şeyler yaşamadım ve halen her uyuduğumda ve uyandigimda terlemem normal mi çok aşırı terliyorum 10gun olcak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|