|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibrahim ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2008 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2010 Saat 11:54 |
sevgiler selamlar
oğlum 2,5 yaşında ve tuvalet egitimini vermekistiyorum nasıl anlşatabilirim alışltırsabilirim.7 ay sonra kardeşimizde olacak .o olmadan önce alıştırmak istiyorum .yardım edermisiniz lütfen
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piar ![]() Kıdemli Üye ![]() Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Kırklareli Durum: Aktif Değil Puanlar: 1675 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16193&KW=tuvalet&PN=1&title=tuvalet-egitimi-gece-gunduz
bu topik işine yarar belki.Bende kardeşi doğduğu için bu seneye bırakmıştım hala halledemedik.İnşallah sizde kolay olur.
|
|
![]() |
|
özlemmestçioğlu ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1320 |
![]() |
halledemediyseniz lütfen tekrar yazın
|
|
özlem
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|