|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
7beni ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Tem 2016 Saat 10:33 |
hocam merhaba bir arkadaşımın oğlu için size danışmak istiyorum
Çocuğunun sebepsiz yere kollarında bacaklarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluşmuş sonrasında gittikleri hemotoloji prof.ü trombosit değerinin 23500 olduğunu ıtb hastası olduğunu söylemiş. tedavi için herhangi bir ilaç önermemiş vücudun kendi kendine tamiri için bırakmış. ikinci kontrolde 21500 olmuş değerleri.Çocuğun vücudunda herhangi bir kanama yok burun diş gibi. ilkinden daha az seviyeye ulaşmış durumda morluklar.Ayrıca doktor demiş ki özellikle başına ve vücuduna asla darbe almayacak 5 yaş 18 kilo (bu rahatsızlıktan sonra 22 kilodan (nisandan hazirana 4 kilo vermiş) çocukta herhangi bir halsizlik yada hastalık belirtisi yok. sizin yorumunuz nedir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119953 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HAYRET..... Hayret ki, ne hayret. Senelerdir, nasil oldu ise; dogru durust bir Prof.'a rastlamissiniz.. Evet, bilinen, yararli bir tedavisi yoktur. (Kortizonlar, Gama Globulinler bir ise yaramaz)... Merak etmeyin, hastalik geldigi gibi sessizce kaybolacak.
|
|
![]() |
|
7beni ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim hocam..birde bu sene okula yollamayın sosyal ortama sokmayın demişler. dÜSERSE ARKADAŞLARI İTERSE TEDAVİSİ ZOR OLUR DEMİŞ.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119953 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bak o palavra... Hicbir sey olmayacak... Butun isleri: "Habbeyi, kubbe yapmak"... Okula GIDER!!! Neyse, buna da sukur.. Basiniza bir suru sacma sapan tedavilerle isler de acabilirlerdi..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamamdır ilettim hemen arkadaşıma. sağolun varolun.
ve lütfen kitap çıkarın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|