|
Kan tahlıl |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
iremgül ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam pankreas Enzim eksikliği olabilir demıssınız. Pankreas deyınce korktum biraz. Yakın zmanda yapılan kan tahlillerı eklıyorum burada pankreas ile ilgili bir tahlil var mı? Yada pank enzimi ile ilgili tahlıl yaptırmamız gerekli mı? Yada ultrason yaptırmalı mıyız? Hıc bılmedıgım ıcın soruyorum kusura bakmayın. Hocam dun aksam gonderdıgım tahlillere gore çölyak olma durumu var mı? Testler iki kez tekrarlandı. Hep aynı cıktı. Cocukta cıddı karın ağrısı,Kusma ishal yok . Sadece bebekliğinden berı zayıf kılo alamama sıkıntısı var. Dogum kilosu 3200 ve suan 8 yas 20.5 kg 128 cm boy. bazen buyuk abdesti gelınce karnı agrıyor 2_3 dakıka sürüyor. Tuvaletini yapınca gecıyor. Hocam bu durumda ne yapmalıyız cocuk gastro dr a sonucları bırkac gun ıcnde gösterecgız kesin endoskopı onerecek ? Tavsiyeniz ve dr a sormamız gerekn bırsey var mı? Pankreas Enzim eksikliği ile ilg verdıgınız ilacı mutlaka kullanmalı muyuz? Su zamana kadar pankreas la ilgili sıkıntı gorulmedı üzüldüm açıkcası bırde pankreas problemi cıkmasın... Saygılar hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119939 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Once; BIR DEDIGIMI YAPIN!!! 5 gun sonra sonucu yazin.
Guvenilir bir tahlili YOKTUR! Turk doktorlarinda, salakca bir "Coliak" takintisi vardir! 1- Her; HLA-DQ2 ve HLA-DQ8 geni olanlar, Coliak hastasi DEGILDIR! 2- Coliak hastaligi; genetiktir.. SOYA ceker!!! Soyunuzda yoksa, sizde de olmaz. 3- Coliak hastalarinda arazlar sadece; glutenli gida yenildiginde ortaya cikar... ( Gluten= "glu" ingilizce glue yani zamk anlamindadir. Yani sadece hamur yapilabilen tahillarda mevcuttur. Ekmek yapilamiyan (pirinc gibi) tahillarda gluten yoktur! 4- Coliak; bizim toplumumuzda cok nadirdir, zira seneler evvel, bu gibi insanlar bakimsizliktan ve bilgisizlikten olmuslerdir!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|