|
Aşı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alaraoy ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mar 2025 Saat 09:25 |
Hocam ben kızımı (39 ay) Samsun fakülte de bi meşhur Dr a götürdüm. Şikayetimiz kulakta sıvı geniz eti. Bana bunların sebebinin bu zamana kadar yaptırdığım asilardan kaynaklı olduğunu söyledi. Rota menenjit ve diğer sağlık ocağı aşılarıni kast etti. Dört yaş aşısını kesinlikle vurdurma dedi. Grip aşısı da vurundu kızım sene başında. Neden aşı karşıtı anlamadım. Cok iştahsızl benim kızım tek tip besleniyor ama sağlıklı besleniyor. Neredeyse her akşam köfte. Onun sebebi de aşılarmis. Ama ilk defa d vitaminini ampul şeklinde veren bir Dr la karşılaştım. Bu şikayetler için kızıma d vit ve kortizonlu hap verdi. Ama sadece d vitaminini kullandım.
Düzenleyen Alaraoy - 24 Mar 2025 Saat 09:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119925 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Samsun fakülte de bi meşhur Dr a götürdüm. Şikayetimiz kulakta sıvı geniz eti. Bana bunların sebebinin
bu zamana kadar yaptırdığım asilardan kaynaklı olduğunu söyledi. Rota menenjit ve diğer sağlık ocağı aşılarıni kast etti. Dört yaş aşısını kesinlikle vurdurma dedi." Niye sasirdiniz ki?? Sokaklardaki serseri doktorlari iste bunlar yetistiriyorlar! 1978'de, Hacettepe'de Basasistanligim bittiginde, bana Samsum Tip fakultesini onermislerdi de ben reddetmistim... Ne kadar da hakli imisim!! Sakin o serserinin soyledikleri hicbir seye inanmayin. Et ve sut ile beslenme, asla "tek yonlu beslenme" olarak kabul edilemez, zira bu gidalar kompoze gidalardir. MISAL: Sadece pirinc ile beslenme; "tek yonlu beslenmedir"!!! Sadece elma ile beslenmek; "tek yonlu beslenmedir"!! Gunde: en az 600ml sut/sutlu gida alsin. En az 1 kofte kadar etli gida alsin. Bir parca, meyva veya salata/sig sebze yesin. Hicbir eksigi olmaz. Bir yasindan sonra, her sene en az 1 ampul Dvit3 icmesi gerekirdi. Hic vermedi iseniz, hemen baslayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Mar 2025 Saat 19:09 |
|
![]() |
|
Alaraoy ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sagolun hocam Allah razı olsun sizden bu mübarek günde tüm dilekleriniz kabul olur inşallah. Ben viral ve bakteriyel enfeksiyon farkını bile sizden öğrendim. Onlara kalsa çocuğum kaçıncı kez antibiyotik içerdi. Iyki varsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|