Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Aşı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Aşı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Alaraoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Alaraoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Aşı
    Gönderim Zamanı: 24 Mar 2025 Saat 09:25
Hocam ben kızımı (39 ay) Samsun fakülte de bi meşhur Dr a götürdüm. Şikayetimiz kulakta sıvı geniz eti. Bana bunların sebebinin bu zamana kadar yaptırdığım asilardan kaynaklı olduğunu söyledi. Rota menenjit ve diğer sağlık ocağı aşılarıni kast etti. Dört yaş aşısını kesinlikle vurdurma dedi. Grip aşısı da vurundu kızım sene başında. Neden aşı karşıtı anlamadım. Cok iştahsızl benim kızım tek tip besleniyor ama sağlıklı besleniyor. Neredeyse her akşam köfte. Onun sebebi de aşılarmis. Ama ilk defa d vitaminini ampul şeklinde veren bir Dr la karşılaştım. Bu şikayetler için kızıma d vit ve kortizonlu hap verdi. Ama sadece d vitaminini kullandım. 

Düzenleyen Alaraoy - 24 Mar 2025 Saat 09:27
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119923
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2025 Saat 19:08
 " Samsun fakülte de bi meşhur Dr a götürdüm. Şikayetimiz kulakta sıvı geniz eti. Bana bunların sebebinin
 bu zamana kadar yaptırdığım asilardan kaynaklı olduğunu söyledi. Rota menenjit ve diğer sağlık ocağı
 aşılarıni kast etti. Dört yaş aşısını kesinlikle vurdurma dedi."

Niye sasirdiniz ki??  Sokaklardaki serseri doktorlari iste bunlar yetistiriyorlar! 
1978'de, Hacettepe'de Basasistanligim bittiginde, bana Samsum Tip fakultesini onermislerdi de ben
 reddetmistim... Ne kadar da hakli imisim!! 

Sakin o serserinin soyledikleri hicbir seye inanmayin.
Et ve sut ile beslenme, asla "tek yonlu beslenme" olarak kabul edilemez, zira bu gidalar kompoze gidalardir.
MISAL: Sadece pirinc ile beslenme; "tek yonlu beslenmedir"!!!
           Sadece elma ile beslenmek; "tek yonlu beslenmedir"!!
Gunde: en az 600ml sut/sutlu gida alsin.
En az 1 kofte kadar etli gida alsin.
Bir parca, meyva veya salata/sig sebze yesin. Hicbir eksigi olmaz.
Bir yasindan sonra, her sene en az 1 ampul Dvit3 icmesi gerekirdi. Hic vermedi iseniz, hemen baslayin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Mar 2025 Saat 19:09
Yukarı Dön
Alaraoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Alaraoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Saat 25 Dakika önce Saat 08:54
Sagolun hocam Allah razı olsun sizden bu mübarek günde tüm dilekleriniz kabul olur inşallah. Ben viral ve bakteriyel enfeksiyon farkını bile sizden öğrendim. Onlara kalsa çocuğum kaçıncı kez antibiyotik içerdi. Iyki varsınız. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.