Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > Çalışan anneler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - merhaba
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konumerhaba

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 23:37
Orjinalini yazan: AyseUlusal AyseUlusal Yazdı:

Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Orjinalini yazan: poyraz poyraz Yazdı:

Merhaba ben de çalışan bir anneyim.Büyük kızımı tanıştığım gün bıraktım bakıcıya.Allahtan melek gibi bir kadındı.Hala görüşürüz.1 yıl baktı sonra tayinim çıktı ve çok şanslıyım yine çok iyi biri baktı.Onunla da hala görüşürüz.Küçüğü de ona vermek ist.Ama taşındık ve evlerimiz uzaklaştı.Velilerimden birine verdim 3 ay baktı.Şimdi de yeni bakıcıda sağolsun o da çok iyi biri.Umarım tüm çalışan anneler benim kadar şanslı olur.Biraz da yüreğini ferah tutmayla alakalı bence.Kötü şeyler düşünmemek lazım WinkWinkWink

Büyük konuşmıyım ama ben bakıcıyı hiç düşünmüyorum,hep kötü şeyler duydum kimseye güvenemem gibime geliyo.Gerçekten çok şanslısın

Ay bakıcı ne bileyim ben de çok zor seçerim. Kayınvalideme bile zor bırakırken... Şans işi bu ama ben kızımı şansına bırakacak kadar yürekli olamam açıkçası. Ama gerçekten şanslıymışsın bence de. Bakıcıdan daha iyisi büyükanneler ama daha da iyisi bana göre kreşler. Çok araştırdım bu konuda fikrim böyle gelişti. Clown

Tabi benim bakıcılarım hep çalıştığım okulların yaınında oturuyordu.Sadece biri evime yakındı o da çok güvendiğim birinin tavsiyesiydi.Ben her bulduğum boşlukta gidip emzirdim kızlarımı.Şimdi de sınıfımdan bakıcının balkonu görünüyor.Evde baktırmanın rahatlığını yaşamadım ama içim hep rahat olduThumbs%20UpThumbs%20Up

O daha iyiymiş tabi ki dedim ya gerçekten şans işi. Allah bozmasın canım.Clown
Yukarı Dön
AyseUlusal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 311
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 23:48

Orjinalini yazan: poyraz poyraz Yazdı:

Merhaba ben de çalışan bir anneyim.Büyük kızımı tanıştığım gün bıraktım bakıcıya.Allahtan melek gibi bir kadındı.Hala görüşürüz.1 yıl baktı sonra tayinim çıktı ve çok şanslıyım yine çok iyi biri baktı.Onunla da hala görüşürüz.Küçüğü de ona vermek ist.Ama taşındık ve evlerimiz uzaklaştı.Velilerimden birine verdim 3 ay baktı.Şimdi de yeni bakıcıda sağolsun o da çok iyi biri.Umarım tüm çalışan anneler benim kadar şanslı olur.Biraz da yüreğini ferah tutmayla alakalı bence.Kötü şeyler düşünmemek lazım WinkWinkWink

Büyük konuşmıyım ama ben bakıcıyı hiç düşünmüyorum,hep kötü şeyler duydum kimseye güvenemem gibime geliyo.Gerçekten çok şanslısın

Ay bakıcı ne bileyim ben de çok zor seçerim. Kayınvalideme bile zor bırakırken... Şans işi bu ama ben kızımı şansına bırakacak kadar yürekli olamam açıkçası. Ama gerçekten şanslıymışsın bence de. Bakıcıdan daha iyisi büyükanneler ama daha da iyisi bana göre kreşler. Çok araştırdım bu konuda fikrim böyle gelişti. Clown

Tabi benim bakıcılarım hep çalıştığım okulların yaınında oturuyordu.Sadece biri evime yakındı o da çok güvendiğim birinin tavsiyesiydi.Ben her bulduğum boşlukta gidip emzirdim kızlarımı.Şimdi de sınıfımdan bakıcının balkonu görünüyor.Evde baktırmanın rahatlığını yaşamadım ama içim hep rahat olduThumbs%20UpThumbs%20Up

O daha iyiymiş tabi ki dedim ya gerçekten şans işi. Allah bozmasın canım.Clown

Amin umarım her anne benim kadar şanslı olur.Canını emanet ediyorsun bir yabancıya kolay değil...Smile

Yukarı Dön
nisanaz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1014
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2008 Saat 10:55
yabancı birine emanet etmek gerçekten zor arkadaşlar allahtan benim annem bakıyo saolsun beş buçuk aylık bir kızım var canım nazım umarım allah hep iilerle karşılaştırır.Smile
Yukarı Dön
fatma tülay Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 395
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2008 Saat 12:57
benimde 2 hafta kaldı işe başlamama ve annem bugün geliyo tokattan 15 gün beraber bakacaz sonra ben işe başlayacağım..... anneme (tabiki) kendimden bile fazla güveniyorum ama tereddütlerim var tabi hem kendi adıma hemde kzıım adına....

ama eninde sonunda çalışcam için biryerden de başlamak gerekiyor...

umarım herşey yolunda olur.. herkes için Clap
minik kızım büyüyor :)
Yukarı Dön
nisanaz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1014
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2008 Saat 17:40
Allah hepimize sabır versin biz onlar için çalışıyoruz.Ben tam 2 ay oldu başlayalı arkadaşlar çok zorlandım bakalım gittiğimi anlayınca ne yapacak o ağlarsa bende ağlarım heralde...
07/08/2007 12:05
Yukarı Dön
botag Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2008 Saat 20:34
Ben de haziranda işe başlayacağım.Ama ben şanslıyım.Annem bakacak kızıma.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.