canım kısaca şöyle bahsediim....ben yılbaşından sonraki ilk mesai gününde başladım.yılbaşı pazartesiydi ya, ben pazar günü resmen krize girdim....yani bütün gün ağladım inanamazsın!!!!pazartesi sabahı boğazım düğüm düğüm gittim işe.kızım daha küçük olduğu için aslında gidişimden pek etkilenmiyo.yani zaten o saatte hep uyuyo oluyor.ilk gün öğleye kadar oldukç zordu.ama öğleden sonra iş ortamındaki etrafındaki onca insanla haşır neşir olup kafam dağılınca dahada rahatladım....tabi ilk 3 gün evi kaç kere aradım ben bile bilmiyorum :):) ertesi gün daha iyiydim.bir sonraki gün daha iyiy.nazda allaha şükür annemle hiç zorluk çekmedi.çünkü okuduğuma göre anne bebeğe hangi sattlerde nasıl bakıp neler yaptırıyorsa diğer bakım veren kişininde aynı düzeni tutması çocuğun sağlığı açısından da çok iyi oluyormuş.gerçekten de öyle!!hep yanı tazr yedirmeler, aynı saatlerde uyku, aynı oyunlar derken naz tam artık mız mız yapmaya başlarken zaten ben gelmiş oluyorum.ve artık bu hafta yavaş yavaş kaçta eve geldiğimi anlamaya başladı.annem diyoki 18.00-18.30arası kudurmaya başlıyor...

beni kapıda görünce nasıl kahkalar atıyor bir görsen :) eve gelince de kucağımdan inmiyor....bir yarım saat yapışık bir şiekilde oturuyoruz, arada hemen emziriyorum..rahatlıyor..sonra her zamanki gibi devam ediyor.ama kaliteli zaman dedikleri gerçekten çok önemli.ben o uyuyana kadar hiç birşey yapmamaya çalışıyorum.altını ben değiştiriyorum, ben yıkıyorum, oynuyorum 3-4 saatimizi dolu dolu geçiriyoruz.sonrada emerken kollarımda uyuyor zaten :) inan ben çok kötüydüm.asl ve asla alışamam eririrm biterim sanıyordum aammmaaaa alışıyormuşssun.gerçekten bak ..duyguda bana daha önce söylemişti, kendini bu kadar harap etme demişti :9 gerçekten de öyle.sana tavsiyem dönünce sadece nil ile ilgilenip o uyuynca diğer işlerini halletmen.iştede günde 2 kere süt sağıyorum...allah şükür onlarıda içiyor...ya aslında bu konu hakkında konuşacak biiir sürü şey var vaktim olsa otururu bir bu kadar daha yazardım ama naz maalesef şu an IH IH IH yapıyoo :):):)benim onu emzirip yatırmam lazım.....

ama umarım bu kadarıda yayarlı olmuştur.dur şu işlerimi hallediim de daha sen sorarsın ben cevaplarım...sevgiler...