Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > Çalışan anneler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çalışan veya çalışacak olan anneler...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇalışan veya çalışacak olan anneler...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 678
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Yiğit ve Efe'nin Annesi"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2226
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2007 Saat 15:50

Zaten tekrar izne ayrılacağımı bilerek işe döneceğişm için sanırım işe dönüş psikolojisi yaşamayacağım,çok kısa bir süre çalışacağım,dediğin gibi çok ta fazla iş yoğunluğumda olmaz çünkü son haftalarım olacak anlayış göstereceklerini düşünüyorumWink

Yukarı Dön
ayseser Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 21
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2007 Saat 18:11

merhabalar,

doğum sonrası izni çok az . Sadece 8 hafta.Bu konuda neden bir şeyler yapılmıyor.
Yukarı Dön
duru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Yiğit ve Efe'nin Annesi"

Puanlar: 2226
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2007 Saat 23:17
Orjinalini yazan: ayseser ayseser Yazdı:

merhabalar,

doğum sonrası izni çok az . Sadece 8 hafta.Bu konuda neden bir şeyler yapılmıyor.

Sevgili Ayşe bu konuda hemfikiriz fakat çözüm mercii biz değiliz,LOLkeşke bir yardımımım olsaydı bu konudaLOL

Yukarı Dön
nisanaz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1014
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2007 Saat 10:40
MRB ARKADAŞLAR BENDE ÇALIŞAN BİR ANNEYİM ŞUAN 4 AYLIK BİR KIZIM VAR BENDE KIZIM 2 AYLIKKEN İŞE BAŞLADIM TEKRAR DOĞUMUMA BİR BUÇUK AY KALA BIRAKMIŞTM. YA NE KADAR ZOR TATLI MASUM YAVRUCUKLARIMIZDAN AYRILMAK BEN İLK İŞ GÜNÜ ÇOK KÖTÜ OLMUŞTUM ARKADAŞLAR HEM İŞİ Mİ YADIRGADIM HEMDE KIZIMDAN AYRILDIĞIM İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM VE AĞLADIM BÜTÜN GÜN RESMİNE BAKTIM BİRAZ FAZLA DUYGUSALIM AMA ELİMDE DEĞİL GALİBA LOHUSALIK HALİ. ŞUAN YİNE KIZIMI ÖZLÜYORUM VE GÜNÜN BİR AN ÖNCE BİTMESİ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM. AMA ONUN İÇİN ÇALIŞIYORUM ONA İİ BİR GELECEK BIRAKABİLMEK İÇİN .SEVGİLER ARKADAŞLARStar
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2007 Saat 11:57
Aynı şeyleri biz de yaşadk canım. Bu konuda maalesef yapılacak bir şey yok. Maddi durumun iyi ise belki ücretsiz izin alabilirsin ama o zaman da özel sektörde çalışıyorsan işini kaybetme riskin var Bizlerin alıştıgı gibi sen de zamanla alışacaksın. Sonuçta dediğin gibi onların gelecei için çalışıyorz Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 678
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.