|
Aşırı boy kilo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alaaddin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mar 2025 Saat 22:28 |
Kadir hocam iyi akşamlar, sormak istediğim konu bu sefer boy kiloyla alakalı. Oğlum 6 ayını geçen hafta doldurdu doğdupunda 3400 kiloydu boyı 52 cm. Geçen ay yani 6 aylıkken 9300 kilo 73 cm di, bu ay için 7 ay 1 haftalık 76 cm ve 10 kilo. Boy kilo cervelüne göre çok ötesinde, önemli bir durum var mıdır, hemşire bıngıldağına baktığında daha kapanmamış gelişimde sıkıntı yok dedi boyu neden bu kadar uzun bu ir sıkıntılı olur mu dediğimde. Size sorayım dedim hocam bu durum normal mi. Yediklerindr abartı bir şey yok ginlük en az 600 ml süt almasına gayret ediyorum, bir öğün kahvaltı bir öğün sebze ve bir öğün meyvesi var. Sizce önemli bir durum mu, normal mi boy uzunluğu ve kilosu bir yaşından sonra durulur mu, teşekkürler 🙏🏻
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orantili sekilde; 15 ay cesametinde. Soyacekim bir durum var. Bir anormallik yok!
Bu zamanda; hala "bingildaga" bakmasi da o hemsirenin cehaletini gosterir. Bu yasta bingildagin: Kapali-veya acik olmasi HICBIR ANLAMA GELMEZ. Her gittiginde dikkatli olun, akliniza uymayan en ufak bir sey soylerse bana yazin, bu hemsireye hic guvenilmez. Belli ki, soytari doktorlardan egitim almis.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - Dün Saat 02:50 |
|
![]() |
|
alaaddin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir hocam söylediği bir şey daha vardı, şekerli tuzlu sakın yemeyecek dedi bir taşına kadar, doğruluk payı var mıdır acaba. Bir de kilo fazlası sebebiyle ek gıdada kısıtllamaya gitmem gerekir mi böyle devam mı edeyim hocam, saygılar iyi akşamlar..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yalanin dik alasi! Tabii o hemsirelere egitim veren Turk doktorlari cahilin onde gidenleri olduklari icin, bu
sonuc kacinilmaz.! O hemsire'ye soyleyin, anne sutunde bile tuz ve seker vardir!! Turkiye'de sakin hicbir saglik calisanina inanmayin, daima akil suzgecinden gecirin. Kafaniza uymayan bir sey olursa, once eski cevaplara bir goz atin. Ayni hemsireler hala uyguluyorlar mi bilmiyorum, yeni dogan bebeklere anne memesini vermezler ve sekerli su verirlerdi! Muhtemelen geri zekaliliklarini unutturabilmek icin bu yalana da sarilmis olabilirler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|