Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Aşırı boy kilo
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Aşırı boy kilo

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alaaddin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alaaddin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Aşırı boy kilo
    Gönderim Zamanı: 24 Mar 2025 Saat 22:28
Kadir hocam iyi akşamlar, sormak istediğim konu bu sefer boy kiloyla alakalı. Oğlum 6 ayını geçen hafta doldurdu doğdupunda 3400 kiloydu boyı 52 cm. Geçen ay yani 6 aylıkken 9300 kilo 73 cm di, bu ay için 7 ay 1 haftalık 76 cm ve 10 kilo. Boy kilo cervelüne göre çok ötesinde, önemli bir durum var mıdır, hemşire bıngıldağına baktığında daha kapanmamış gelişimde sıkıntı yok dedi boyu neden bu kadar uzun bu ir sıkıntılı olur mu dediğimde. Size sorayım dedim hocam bu durum normal mi. Yediklerindr abartı bir şey yok ginlük en az 600 ml süt almasına gayret ediyorum, bir öğün kahvaltı bir öğün sebze ve bir öğün meyvesi var. Sizce önemli bir durum mu, normal mi boy uzunluğu ve kilosu bir yaşından sonra durulur mu, teşekkürler 🙏🏻 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119923
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 02:50
Orantili sekilde; 15 ay cesametinde. Soyacekim bir durum var. Bir anormallik yok! 
Bu zamanda; hala "bingildaga" bakmasi da o hemsirenin cehaletini gosterir. 
Bu yasta bingildagin: Kapali-veya acik olmasi HICBIR ANLAMA GELMEZ.
Her gittiginde dikkatli olun, akliniza uymayan en ufak bir sey soylerse bana yazin, bu hemsireye hic guvenilmez.
Belli ki, soytari doktorlardan egitim almis.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - Dün Saat 02:50
Yukarı Dön
alaaddin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alaaddin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 4 Dakika önce Saat 18:16
Kadir hocam söylediği bir şey daha vardı, şekerli tuzlu sakın yemeyecek dedi bir taşına kadar, doğruluk payı var mıdır acaba. Bir de kilo fazlası sebebiyle ek gıdada kısıtllamaya gitmem gerekir mi böyle devam mı edeyim hocam, saygılar iyi akşamlar..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119923
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 18 Dakika önce Saat 20:02
Yalanin dik alasi! Tabii o hemsirelere egitim veren Turk doktorlari cahilin onde gidenleri olduklari icin, bu 
sonuc kacinilmaz.! 
O hemsire'ye soyleyin, anne sutunde bile  tuz ve seker vardir!! 
Turkiye'de sakin hicbir saglik calisanina inanmayin, daima akil suzgecinden gecirin. 
Kafaniza uymayan bir sey olursa, once eski cevaplara bir goz atin.
Ayni hemsireler hala uyguluyorlar mi bilmiyorum, yeni dogan bebeklere anne memesini vermezler ve 
sekerli su verirlerdi! Muhtemelen geri zekaliliklarini unutturabilmek icin bu yalana da sarilmis olabilirler. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.