|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lkrycl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2017 Saat 10:28 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hocam merhabalar;
30 Aylık oğlumun bezi bıraktıktan sonra, yaklaşık haftada bir olacak şekilde sabahları ilk çişinde pipisinde yanma oluyor. Yediğinden içtiğinden şüphelendik önce, portakal, limon suyunda karar kıldık. En son acıma uzun sürdüğü için doktora götürüp bir idrar tahlil yaptırdık. Kültür sonuçları daha çıkmadı. Acaba inceleyip fikirlerinizi belirtebilir misiniz? İlaç filan almadık. Kontrol eden doktora da güvenemedim. Önce size göstermek istedim. Bu yanma durumu için nasıl bir adım atabiliriz? Bol bol su mu içirelim gece ara ara uyandırıp? Yada gece çişemi kaldırsak? Sonuçlar aşağıdaki gibidir. LABORATUVAR SONUÇLARI
Teşekkürler. Saygılarımla.
Düzenleyen lkrycl - 04 Oca 2017 Saat 10:42 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119963 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Idrari temiz.. Zaten erkek cocuklarda IYE olmaz. Bu konudaki yazilanlari okuyun.. Bol su icirin..
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|