merhaba ozlem hanım benım kızım 19 aylık. 9 aydan berı tuvaletını soyluyor ve yapmak ıstıyor o zamandan berı lazımlıgı banyoya koydum gıttı geldı bezle oturdu alıstı ve artık bır haftadır fılan once ev ıcınde cıkarttık bezı,sonra gece cıkardık,ve cok sukur 2 gundur dısarı cıkarken de cıkarıyoruz. cok uzun zamandır oyunlarla alıstırmasını yaptıgımız ıcın adaptasyonumuz kolay oldu sanırım ama su
gun ıcınde cok ıyıyız. gelddıgınde soyluyor, gıttıgımızde yapıyor tuvaletını ama onceden gece 4 saatte bır uyanırdı sımdı ıse cısı geldıgınde meme dıyerek uyanıyo(emıyo hala)
ılk ıkı gun cısını bayagı tuttu soyleyemedı sureklı meme ıstedı sanırım kendı ıhtıyacının farkında degıl ve meme emerek cısını tutuyor. bunu sadece gece sabaha karsı yasıyoruz.bobreklerıne zararı olur mu gece baglarsam kafası karısır dıye korkuyorum. cok sukur bır kere bıle yatagına yapmadı. hatta kakayı lazımlıga yapsın ıstıyordum ama klozete yapıyoruz fakat her seferınde gosterıp ona bye bye ddıyoruz ve sıfonu kendısı cekıyor kapagı kapatıp. yaptıklarımda yanlıs olan bır sey var mı,tutmaması ıcın meme dıye kalktıgında once tuvalete goturup cıs yaptırıp sonra emzırıyorum oyle olunca sankı daha ıyı oluyor. gece 'kaka' dıyerek kalkmaya alısık olmadıgı ıcın mı alıısık oldugu sekılde meme dıyerek ıfade etmeye calısıyor acaba?