|
D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alaaddin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eki 2024 Saat 14:33 |
Kadir hocam merhabalar, yeni doğmuş 4. Haftasına girmiş erkek bebeğime sağlık ocağından d vitamini verdiler kullan 3. Haftadan itibaren dediler ama daha başlamadım. Gğnde 3 damla şeklinde kullanmama gerek var mı yoksa sizin söylediğiniz gibi 1 yaşından sonra her sene 1 ampul kullanmam yeterli olur mu
Teşekkürler sağolun
|
|
![]() |
|
alaaddin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de ne zaman verdiklerini hatırlamıyorum Kan ilacı damla şeklinde veriyorlardı, onu kullanacak mıyız kullan dediklerinde
Tekrar teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119927 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN demir ilacı kullanmayın..
Bu tamamen bazı cahil Prof.ları yanlış ve eksik bilgileri sonucu başlanmış bir zırvalıktır. Yeni doğanda: HGb:15-20g/dL aralığında iken 1-6 ay arasında Hgb:10-13.0g/dL aralığına inmesini anemi zannetmişlerdir. Bu, "Yeni Doğan Fizyolojik Anemisi dir".. D vitaminini mutlaka verin. Her gün 3 damla verin. |
|
![]() |
|
menekse18 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı menekse18
Hocam bazı maillerde 5 damla olarak okudum ben ama 3 damla mi veriliyor 1 yasa kadar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119927 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1000 veya2000 ünite olacak şekilde verin.
|
|
![]() |
|
menekse18 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı menekse18
Hocam şuan bebeğim 9 aylık civarında kaç damla kullanmaliyim dvit3 damla. Ünite hesabını tam yapamadım,kusura bakmayin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ustunde yazar. Ben nereden bileyim, NE CINS D vitamini verdiklerini?
Bunu dahi beceremiyorsaniz, ilac kutusunun resmini gonderin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|