Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çok saldırgan
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçok saldırgan

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
UMUTCAN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Konu: çok saldırgan
    Gönderim Zamanı: 05 Şub 2010 Saat 23:20
Tonguemerhaba benim oglum 19 aylık bizi çıldırtıyo saldırıyo eline geçirdigi herşeyi bize fırlatıyo kavga etsek bizden görüyo dicem  ama evimizde kavga tartşma gibi şeyler yok evimize gelen çocuklarada saldırıyo ama dışarda hiç evde yaptıklarını yapmıyo çocuklara hiç sataşmıyo geyet sakin onları izliyo izlemekten oynayamıyo bazen  bilmiyorum çok yoruyo herkesin bebişişne salık diliyorum cevabınızı bekliyrum
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2010 Saat 18:15
tvla arası nasıl orada bu tür şeyleri izliyor mu. ev içi iletişiminizde kavga olmayabilir ancak eşinizle aranızda söze dökülmeyen bir gerginlik yaşanıyor mu? siz, eşiniz veya her ikiniz başka başka nedenlerden dolayı gergin misiniz. Çocuğunuz yaşına uygun davranıyorsa da dışarısı ile ev bu derece farklı olduğunda ev ortamı biraz incelemek iyi olabilir
özlem
Yukarı Dön
UMUTCAN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2010 Saat 20:13
tv hiç izlemiyoama eşimde bende gerginiz açıkcası ailelerimizden dolayı budurumdan bukadar etkileneceni düşünmedim çünkü tartşmıyoruz bukonuda ama olabilirde teşekürler.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2010 Saat 16:22
tartışma veya söze dökülenler kadar içsel olarak yaşadıklarınız da çocuklar tararfından radar gibi alınır ve farklı biçimlede yansıtılır. eşinizle gergin susmalar yerine dah verimli tartışmalar yaşayıp sorunu çözebilirseniz hem eşinizle ilişkile hem de oğlunuz açısından çok daha iyi olacaktır
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.