merhaba dr.bey konunuz dışında olmasına rağmen sizin de fikrinizi almak istiyorum.bebeklerim ikiz biliyorsunuz.şu an 6.aylarının içindeler.memelerinden sol tarafta daha fazla olamk üzere çok fazla ağrı var . görüntü olarak süt dolduğu zaman kılcal damar patlaması gibi kırmızı şeklinde ve çok rahatsız edici ağrı mevcut.süt sağdığımda 3 farklı renkte süt geliyor.ilki açık ki bu ön kısmı 2.biraz koyu .en sonunda çok koyu sarı renkte.ama bu şekilde elde ettiğim süt sağ memede.soldan son sütü sağamıyorum çok sızı veriyor. 2.gelen koyu kısma geçmekte zorlanıyorum.sağarkende acı var.sol memede ise sadece bir kanaldan elle sağmak suretiyle iltihap renginde koyu sıvı geliyor.bunun bebeğe bir zararı var mı ne yapmalıyım.süt de hemen gelmiyor.bebekler emerkende aynı şekilde olabilir mi.daha önce de belirttiğim gibi bebeklerden birisi sürekli ağlıyor ve memeyi reddediyordu.bu yüzden olabilir mi..bazen ateşim 37 oluyor.37.2 de sağınca 36 oluyor.bu durumda doktora müracat edip antibiyotik kullanmalımıyım.hangi alanda dr. a gitmeliyim.antibiyotiğin anne sütüne etkisi olur mu.1.kızımda da olmuştu sonrasında meme almamıştı kızım halen zayıf.6 yaşında ve 18.4 kg.dr bey.vereceğiniz bilgilerden dolayı şimdiden teşekkür ederim.