Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yardım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyardım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ışığım Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 213
Mesajın Direkt Linki Konu: yardım
    Gönderim Zamanı: 04 May 2011 Saat 17:35
mrb nilçin hanım kızım 3.5 yaşında  şuanda çalışmıyorum kreşe gidiyor kızım kreşe başladıktan  yaklaşık iki ay sonra hamile olduğumu öğrendim benim içinde zor bir dönemdi hem ruhsal hem fiziksel olarak hazır değildim 4 aylık hamileyken ona kardeşi olacağını söyledik ilk zamanlar çok huysuzlandı istemeyorum diye ağlama krizleri vardı ben sizin bebeğiniz değilmiyim diye soruyordu neden bidaha bebek doğuruyosun diye sorular soruyordu şuan bu fikre eskiye göre alışmış gibi ama davranışları değişti hiç sözümüzü dinlemez oldu okulda öğretmene itirazlar arkadaşlarını örğütlemeler ..yani öğretmeni hadi şunu yapalım diyor kızım hayır yapmıcam arkadaşına dönüp yapmıcaz dimi diyormuş iki ay sonra doğum yapıcam kardeşini görünce ne olur yani daha kötü  olurmu profesyonel bir yardım almam gerkirminasıl davranalım şaşırdık şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2011 Saat 21:42
Merhabalar,
Öncelikle hazırlamak çok önemli. Kardeşinin olmasının ona faydaları, neler getireceği ve nasıl davranması gerektiği ile ilgili konuşun. davranış değişiklikleri doğumdan sonra da olabilir. Bunları şu dönemlerde cezalandırmadan ya da ödün vermeden halletmeye çalışın. Bebekten sonra da devam ederse profesyonel yardım almanızı tavsiye ederim. Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.