Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen kabızlık ve kilo sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGeçmeyen kabızlık ve kilo sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NAZLI35 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 163
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NAZLI35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen kabızlık ve kilo sorunu
    Gönderim Zamanı: 12 Ara 2017 Saat 16:07
Hocam merhaba çocuğum 23 aylık 1.5 yaşındn beri kabız kakayı zor yapıyor ağlıyor çığlık atıyor bugün orta boy patates büyüklüğünde kaka yaptı inanılmaz acı çekti,iki büklüm oldu.her tuvaletini sert ve 5-6 gün tutarak ağlayarak yapıyor kabızlık iştahını çok etkiliyor kilosu 5 aydır 9.4de kaldı iştahı için sipraktini kullandık bizde işe yaramadı maalesef bu kadar aydır kilo almıyor ve kabızlık devam ediyor
Muz elma pirinç vs kabız yapan yiyecekleri iyi biliyorum vermiyorum yazılarınızı takip ediyorum,armut kuru erik kayısı yani lifli şeyler yedirmeye çalışıyorum zeytin yağ bol koyuyorum yemeklerine.süt peynir hiç yemediği için 3-4 küçük kase ev yoğurdu yedirmeye çalışıyorum
Fakat sonuç kısır döngü. bi defa 1.5 yaşında anal fissür yani çatlak olmuştu saat 2 ve 6 yönünde kremle ilaçla vs   tedavi oldu geçmişti sonra yine kabızlık başlayınca aynı şeyleri yaşıyor. çok acıyor deyip deyip tutuyor kısır döngüden çıkamıyoruz çok az yiyor tuvaletini tutuyor sonuç çok zor sert yapıyor
Nasıl düzeltelim bu durumu? Reflor toz önermişsiniz bizde de işe yarar mı kaç gün kullanacağız bi süresi var mı?ne olur yardım edin hocam çok çaresiz kaldık,çocuk çok zor durumda.
Teşeklürler kolay gelsin

Düzenleyen NAZLI35 - 12 Ara 2017 Saat 23:57
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.