|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NAZLI35 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ara 2017 Saat 16:07 |
Hocam merhaba çocuğum 23 aylık 1.5 yaşındn beri kabız kakayı zor yapıyor ağlıyor çığlık atıyor bugün orta boy patates büyüklüğünde kaka yaptı inanılmaz acı çekti,iki büklüm oldu.her tuvaletini sert ve 5-6 gün tutarak ağlayarak yapıyor kabızlık iştahını çok etkiliyor kilosu 5 aydır 9.4de kaldı iştahı için sipraktini kullandık bizde işe yaramadı maalesef bu kadar aydır kilo almıyor ve kabızlık devam ediyor
Muz elma pirinç vs kabız yapan yiyecekleri iyi biliyorum vermiyorum yazılarınızı takip ediyorum,armut kuru erik kayısı yani lifli şeyler yedirmeye çalışıyorum zeytin yağ bol koyuyorum yemeklerine.süt peynir hiç yemediği için 3-4 küçük kase ev yoğurdu yedirmeye çalışıyorum Fakat sonuç kısır döngü. bi defa 1.5 yaşında anal fissür yani çatlak olmuştu saat 2 ve 6 yönünde kremle ilaçla vs tedavi oldu geçmişti sonra yine kabızlık başlayınca aynı şeyleri yaşıyor. çok acıyor deyip deyip tutuyor kısır döngüden çıkamıyoruz çok az yiyor tuvaletini tutuyor sonuç çok zor sert yapıyor Nasıl düzeltelim bu durumu? Reflor toz önermişsiniz bizde de işe yarar mı kaç gün kullanacağız bi süresi var mı?ne olur yardım edin hocam çok çaresiz kaldık,çocuk çok zor durumda. Teşeklürler kolay gelsin Düzenleyen NAZLI35 - 12 Ara 2017 Saat 23:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|