Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kabızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkabızlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hulya125 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hulya125 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kabızlık
    Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 18:08
kusura bakmayın yanlıslıkla bos mesaj gitti
merhaba hocam
kızım 7,5 aylık kilo 7,8 kg. boy 72 cm ve bır haftadır kabız sayılır. cok kıvamlı kaka yapıyor. bazende sert zor yapıyor ıkınırken aglıyor. yada cok az dıskılama yapıyor. sebebının az beslenme oldugunu düşünüyorum.. bı dogru duzgun kahvaltı (4-5 cıcı bebe, 1 yumurta sarısı, labne, 1 çay kasıgı tereyağ sütle ezıyorum) yıyor. bı ogun meyve az yyor. bı ogun corba yogurt verıyorum onu da az yıyor gecede muhallebı verıyorum. kabız ollunca muhallebıyı vermıyorum. ama hala kabız. emmeye gelınce onu da azalttı. uykulu emzırebılıyorum.. sütü bıberonda 1 kez verıyorum 100 cc bazzen bıtırıyor.. emmeyınce bende süt vermek ıstemıyorum. cunku emmeyı bırakıcak. bırakmaya meyıllı zaten.. durum boyle. kabızlık ıcın ne yapmalıyım.. meyve olarak armut verıyorum. baska ilaç kullanmaımıyım.. sipraktıını denesem daha cok süt almasını sağlayabılırmıyım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.