|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hulya125 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 18:08 |
kusura bakmayın yanlıslıkla bos mesaj gitti
merhaba hocam kızım 7,5 aylık kilo 7,8 kg. boy 72 cm ve bır haftadır kabız sayılır. cok kıvamlı kaka yapıyor. bazende sert zor yapıyor ıkınırken aglıyor. yada cok az dıskılama yapıyor. sebebının az beslenme oldugunu düşünüyorum.. bı dogru duzgun kahvaltı (4-5 cıcı bebe, 1 yumurta sarısı, labne, 1 çay kasıgı tereyağ sütle ezıyorum) yıyor. bı ogun meyve az yyor. bı ogun corba yogurt verıyorum onu da az yıyor gecede muhallebı verıyorum. kabız ollunca muhallebıyı vermıyorum. ama hala kabız. emmeye gelınce onu da azalttı. uykulu emzırebılıyorum.. sütü bıberonda 1 kez verıyorum 100 cc bazzen bıtırıyor.. emmeyınce bende süt vermek ıstemıyorum. cunku emmeyı bırakıcak. bırakmaya meyıllı zaten.. durum boyle. kabızlık ıcın ne yapmalıyım.. meyve olarak armut verıyorum. baska ilaç kullanmaımıyım.. sipraktıını denesem daha cok süt almasını sağlayabılırmıyım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|