|
İdrar Kültüründe Üreme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lifema ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: Dün Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 02:22 |
Hocam merhaba kızım 19 aylık .Sürekli bacaklarını üst üste atıp kasıyor , bacaklarını birbirinden ayırmıyor yapma kızım diyince de ağlıyordu buni doktora soyledik. doktor normal idrar idrar kültürü istedi . Idrar testimiz temiz fakat kültürde 100 bin üzeri klebsiella üremesi oldu ve testi tekrarladım ama maalesef sonuç yine aynı klebsiella üredi ek olarak ecolide üredi ikinci kültürümüzde çok çaresiz kaldık 10 gun yatis yapılması gerekiyor dediler
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idrar testimizde nitrit negatif bu arada hocam . Bu arada kızım yaklaşık 5 aydır kabız kakasi çok sert top top yapıyor dört beş günde bir ağlayarak zorla ikinirak yapıyor duphalac da kullandık aynı acaba kabizlik yüzünden bu bakteri ürüyor olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119917 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN INANMAYIN!!!
Bu sahtekarlik, cocuk doktorlarinin en eski sahtekarliklarindan biridir! Burada; doktor-Laboratuvar cetesinin ortak calismasi vardir. Idrar kulturu icin: 1- Alt temizligi yaptiniz mi?? 2- Ilk cikan idrari atip, ara idrari ornek olarak aldiniz mi? Unutmayin, Idrar Tahlilinde, Nitrit:(-) iken kultur isteyen doktor en assagilik bir sahtekardir!
|
|
![]() |
|
Hocam benim ara idrarı almam mümkün değil çünkü poşetle aldırıyorlar idrarı, kendilerine biz orta akımı poşetle veremiyoruz hastane ortamında steril bir şekilde almalarını rica ettim fakat sadece küçük bebeklerden o şekilde alabiliriz dediler poşetle almam gerektiğini söylediler
|
|
![]() |
|
Yatış yapmadık başka bir hastaneye de daha gitmeyi düşünüyoruz hocam, alt temizliğini sadece suyla yıkadım sonra poşet taktım başka öneriniz var mı ben mi yanlış yapıyorum delirmek üzereyiz çok korkuttular bizi , kızım şu an bile kucağımda ağlayarak bacaklarını kasıyor eliyle de karnının alt kısmına bastırıyor
Düzenleyen Lifema - Dün Saat 15:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119917 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ugrasmayin.... Nitrit:(-)!! Hala neyin pesindesiniz??? Idrar TEMIZ!! Bunu daha nasil anlatayim?
Bu sahtekar doktorlara kanmayin, sizi dolandiriyorlar! Niye bu sahtekarlara "dolandirici" dedigim halde teki bile sikayet etmiyor saniyorsunuz?? Bal gibi de biliyorlar, dolandiriciliklarinin mahkeme karari ile de tescil edilecegini!! Utanmazliga bakin!! Bir de hastaneye yatiracaklar! Kabahatin birazi da sizlerde!!! Sizler bu SAHTEKARLARIN ELINE KOZ VERIYORSUNUZ. Tarif ettigniz durum, uykuda iken de oluyor mu?
|
|
![]() |
|
Hocam özellikle uykuya dalacağı zaman yapiyor gun icinde de yaptigi oluyor. Uykusunda yapmiyor fakat uyurken birden kalkıp agliyor kucağıma alıyorum bacaklarını kasıyor sonra uykuya dalıyor sanki acıyor gibi bastırıyor neden yaptığını anlayamıyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"masturbasyon" yapiyor olabilir. Ilgilenmeyin, zamanla unutur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|