|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep.ipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2010 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep.ipek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haz 2015 Saat 11:56 |
Hocam bir gece kulak ağrısıyla uyandım illadin kullandım o gece kulak ağrım geçti ama kulağım duymuyor hocam.
illadine dediğiniz gibi 5 gün devam ettim ama kulağımda açılma yok. sanki içerden tıkaçla tıkadılar.konuşurken bile kulağımda baskı oluşuyo. ateş falan olmadı diye bactrim kullanmadım akıntıda yok ama iyileşmede yok. birde hocam benim kulağım zaman zaman sadece ağrı yapıyor ve ağrıdığında bakıyorum 20 lik dişim (çıkmadı henüz diş etim şişiyor) şişmiş aynı taraf bademcik te şişmiş .dişmi etkiliyor acaba diyorum bazen. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119920 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak sikayeti oldugunda, Iliadin yaninda, iri bir sakiz(jiklet) cigneyin.
Iliadin'in hangi seklini kulandiniz? Eger sprey seklini ve dik vaziyette kullandi iseniz, cok etkili olmaz.... Pediatrik "damla" seklini kullanin. Sirt ustu; Yatar vaziyette, her iki burun deligine,(gunde 2 defa) 4'er damla damlatin,ve basinizi damla yaptiginiz tarafa cevirip, 2-3 dakika bekleyin, gene 5 gun kullanin. Tekrar kullanim icin; Bir gun ara vermeniz yeterlidir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Haz 2015 Saat 19:56 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|