|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 390 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haz 2016 Saat 16:18 |
||
merhabalr hocam 7 yaşındaki kızım bu sene 4 kere strep a geçiriyor ve bu defa 18 gün bitmeden tekrar
oldu her defasında deposilin 6 3 3 yaptırdım bu durumda kızımın ilerde kalbine yada böbreğne bir zarar gelirmi bide hocam bu seferkinde ne ateş ne de koku oldu sadece bademcikleri çok büyüdü ses tonu değişti ve biraz ağrısı oldu ertesi günde pas lekesi belirdi biz testimizi hep aynı hastanede yapıyoruz hatta babası benzer durumu yasıyınca ona da yaptırdık negatf cıktı. 1. acaba vucudu direnc kazandığı içinmi bu kadar belirtisiz geciriyor çunku öncekiler daha ağır seyretti. 2.iğneyimi yanlış yapıyorlar 3.bunda penos surup vermeyı düşünüyorum 20 gün boyunca iğnede perişan oluyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler |
|||
![]() |
|||
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 390 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hocam bu arada ben direk dr a göstermeden kendim acilden talep ediyorum ayrıca penosu 6 yaş üstü
günde 3 2 ölçek diyor kilosu 25 günde 2 defa 1 ölçek olarak versem yeterlimi Düzenleyen turnam - 24 Haz 2016 Saat 19:02 |
|||
![]() |
|||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119903 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bir pislik var ama ne?????? 1- Teshis nasil konuluyor??? EGER; "Bogaz Kulturu" ile konuldu ise, hicbirine inanmayin. Bir tek; Strep-A Testi ile: A-Grubu, Beta-Hemolitik Streptokok oldugu soylenebilir. 2- Sakin Turk doktorlarinin teshislerine inanmayin. DAIMA. Strep-A Test'i isteyin ve ASLA, Bogaz Kulturu yaptirmayin. Hepsi danisikli, dogusuklu.. 3- Deposilin 6-3-3 yapildiginda, 30 gun koruyucudur.... ASLA 30 gun icinde Streptokok enfeksiyonlari olmaz..
SAKIN; Turk doktorlarina inanmayin. 4- Vucut direnc kazanmaz... Bakteriler direnc kazanir, AMA, Streptokoklar ASLA Penisilin'e karsi direnc gelistiremezler. 5- Kesinlikle bir dumen donuyor, bir daha hasta oldugunda, Strep-A Testini baska yerde yaptirin...
|
|||
![]() |
|||
||
yok hocam strep a testi yaptırdım 10 dk da çıktı suan penos şurup 1 ölçek verdim eğer bogazında
ki pembelik ve ses tonu 12 saatte gecerse strep a diyebilirmiyiz
|
|||
![]() |
|||
||
hocam kusura bakmayın uzatıyorum ama strep a ile ilgili eski maillerinizi okuyorum şöyle bir
yanıtınız var bu durumda kızım taşıyıcımı oluyor eğer sonuç doğru ise yani tehlikesi olmuyormu penosu verdim 8 saat geçmeden olmazsa baska yerde yaptırıyım genel hali çok iyi
Düzenleyen turnam - 24 Haz 2016 Saat 20:41 |
|||
![]() |
|||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119903 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
||
Aynen yukarda yazdigim gibidir.
|
|||
![]() |
|||
||
hocam kızım penosun ilk dozundan sonra boğaz ağrısı diye bisey kalmadı dil rengide düzeldi fakat ateş
ve koku olmadığı için şüphede kaldık ama düzelme sonucun doğru olduğunu gösterir değimi recetede 6 yas üstü günde 3 2 ölçek yazıyor ben 20 gün boyunca günde 2 kere 1 ölçek vericem yetrlimidir.eski maillernizde uyumlu cocuklara 1 ay demişsiniz bu sefer deposılin 6 33 yaptırmadım cocuk kıyameti koparıyor çünkü 1 hafta yürüyemiyo
Düzenleyen turnam - 25 Haz 2016 Saat 12:27 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
||
EN AZ; 20 gun kullanin.. Anlattigim gibi... Turk doktorlarinin zannetiginin tam aksine; mikrobun koku kazinsin diye degil, zira ilk kasiktan 12 saat sonra zaten koku kaziniyor, muhim olan, EN AZ 20 gun sure ile yeniden Streptokok almasin diye en az 20 gun veriyoruz... Supheli durumda bile bu tedaviyi kullanin.... Bosuna dahi olsa, bir zarari yok..
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|