|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ebru432 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 22:30 |
Hocam az evvel arkadaşımızın oğlu için .... acile ziyarete gittik. 9 aylık oğlu için yaklaşık 5 ay önce alerjik astım tanısı koymuşlardi. Malesef Ventolin ve bi iğne vardı sürekli kullandığı. Ben sizin sıkı bir takipçinizim. O zaman da demiştim teshisin moda olduğunu. Astım için 3 ayda bir kontrole gelin demişler muayeneye gitmişler ateşi olcmusler 39 diye alıp soğuk suya sokmuslar bi calpol bir dolven veriyorlar mis. Bi kolu serum bir kolu delik deşik. Karaciğerde büyüme var demişler kan testi ile anlamislar bunu. Solunum çok hızlı 100 civariymis yoğun bakıma alacaklarmis yetişkinlerin bile 70-80 civarı degilmiydi çocukların daha hızlı olması normal değilmi. Yoğun bakıma yer bulamamış lar acilde çıplak inleye inleye tutuyorlar. Yazık hocam ya. Ben kendimi sayenizde bir adım önde hissediyorum.
Düzenleyen Gamze - 22 Ara 2014 Saat 23:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119917 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef, bu kadar kucuk cocuklarda, (olmadigi halde) Astim teshis edip, bu sacma sapan Ventolinler ve Kortizonlu spreyler verildiginde, sonuc boyle olmaktadir...
Hangi Astimda; ATES OLUYORMUS???? Bal gibi Grip geciriyor ama Turk doktorlari Grip teshis ETMEMEYE yeminli olduklarindan, sonuna kadar bu yalanlarina devam ederler.. Yazik cocuga!! O aileye bir sorun bakalim, ilk defa doktora gittiklerinde cocuk bu kadar agir hastami idi??? Niye bu cocuklara bu tedaviler verildiginde, durum iyilesecegine daha kotuye gidiyor??? Bu aileler niye hic dusunmezler?? Kesinlikle, benim bahsettigim; SAHTEKARLIGIN 3 SAFHASI'DA bu zavalli cocuga uygulanmis vaziyettedir.Sorun, aileye: en son Nasonex, Flixotide gibi kortizonlu spreylerin verildigini goreceksiniz. Bu saatten sonrada, cocugun hastaneden cikarilmasi risklidir, is Allaha kalmistir. Allah yardimcilari olsun. Solunumu hizli. 60 uzeri, hizli Kabul edilir. Eriskinlerde 40 dir. AST ve ALT, Karaciger buyumesi ile giden hastaliklarda, 4000-6000 seviyelerinde seyir gosterir.. 100-200 arasindaki degerler, Gripal hastaliklardaki doku yikimina baglidir.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Ara 2014 Saat 23:50 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|