|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatmakorku123 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatmakorku123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2016 Saat 22:16 |
hocam mrhaba.oglum 10 yasında.gözü miyop gözlük kullanıyor.basının döndüğünü söylüyor.bazen bası ağrıyor.cocuk doktoruna götürdüm hormon tahlillerine kadar bakıldı.doktor iyi dedi.kulak doktoruna göturdüm iç kulakta cok az iltihap var ilaç kullanacak kadar dedğil dedi.gözdendir dediler.göz doktoruna götürdüm gözü sağ gözü 0.25 artmıs dedi.astimatı var ondan olabilir dedi.bilgisayarda oyun oynadığı için göz yoruluyor ondan dedi.bugün bilgisayara bakmadığı halde basının yarım saat döndügünü söledi.sonra gectiğini söyledi uyudu ben simdi ne yapayım.beyin doktoruna götürmek istemiyorum tomogrofi ister diye
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119903 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Once goz problemini halledin.. Kullandigi gozluk, gozlerine uygun degilse, bu arazlari yapabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|