|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elcinaks ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2014 Saat 12:21 |
Merhaba Kadir Bey;
Bu konuyla ilgili yazılarınızı okudum. Biz de durum biraz farklı. Oğlum 18 aylık. Bu kışa kadar gribal enfeksiyon geçirdi ve antibiyotik kullanmadan kendiliğinden iyileşti. Ancak iki ay önce broşiolit teşihisi konuldu. Hastanede ventolin buhar verdiler. Şurubunu da kullandık. iki hafta önce gribal enfeksiyon belirtileri için hastaneye götürdük. Yine öksürüğü vardı. Bricanyl şurup kulandık. 10 günde iyileşti. Ancak bu hafta sonu yine burun akıntısı ve larenjitte olduğu gibi havlama sesine benzer öksürük ile hastaneye gittik. Bu sefer doktorumuz alerjik astım başlangıcı var dedi. Singulair Pediyatrik adında bir ilaç yazdı, 6 ay kullanılacak dedi. Bir de ventolinin inhaler spreyini verdi. Alerji testi yapılmadan bu şekilde teşhis konulabilir mi? Oğlumun elleri ve kulak arkasında egzama oluyor. Bende de alerji ve alerjik astım var. Sizde bu ilaçları kullanalım mı? Ya da alerji için daha uzman bir doktora mı gidelim? Gerçekten kafamız karıştı. Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119903 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten, basiniza ne geldi ise, Grip esnasimda Astim ilaclari kullandiginiz icin geldi..
Grip esnasinda, akcigerlere, virusler kolayca asagilara inmesin diye, bronslarda nisbi bir daralma, ve ifrazat artmasi yaparlar.. Verilen Astim ilaclari ile , vucudun almis oldugu bu tedbirler ortadan kalkinca, artik "Tuzaga dusmussunuz" demektir, hastaliklar daha agir ve uzun surecektir.. Goreceksiniz, artik bundan sonra ASLA; hic Grip teshisi konmayacak, hepsine Astim denilecek... Tabii, bu ilaclarla daha kotuye gittiginizde, size: Pulmicort, Nasonex gibi KORTIZONLU spreyler verilecek, "sahte bir iyilik hali" olusturulacak, hastaliklar; siz farkina varmadan daha da agirlasacak ve ne zaman Bu Kortizonlu Spreyleri keseceksiniz, arkasindan 2-3 gun sonra bir gece acilen, ambulanslarla Hastanelere "Hava almaya" kosusturacaksiniz... Okuyun.. Bilhassa bu carktan gecmis olan hastalarin maillerini okuyun. LUTFEN, AYNI SUALI DEFALARCA SORMAYIN, YOKSA HEPSI SILINECEKTIR... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Ara 2014 Saat 18:30 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|