|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ırmaksu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ara 2017 Saat 17:45 |
Hocam dun yazmistim size bir soruyu atlamisiz hocam bu illadin kullandiktan hemen sonra krup oliyor irmak su atessiz bir olgisi var mi 4 ay oncesine kadar hic illadin kullanmamisyim ilk defa kullanmaya basladim ve olk defa krupa yakalanmaya basladik araliksiz hocam esim benimle kavga ediuor surekli niye doktorlarin desigini yapmiyoruz diye nasonex kullan diyor ben kullanmicam diyorum ama alerjik ve sinuzit var diyorlar ne yapmaliyim hocam bu burun eti ameliyati olma imkanimiz yok mu birde dun aksam 8 gibi 1 saatligine atwsi cikti kendiliginden gecti domtor atesi yokken vucut temizlensin diye azro vermiati gerek var mi hocam kulaklar biraz problemli otrubebe ile burnunu cekmeyi azaltiyoruz ama bazen nefrs alamiyor mecvuren cekiyoruz hocam bi4 care bir yol lutgen
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|