Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Krup azro vs..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKrup azro vs..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ırmaksu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 30
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ırmaksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Krup azro vs..
    Gönderim Zamanı: 07 Ara 2017 Saat 17:45
Hocam dun yazmistim size bir soruyu atlamisiz hocam bu illadin kullandiktan hemen sonra krup oliyor irmak su atessiz bir olgisi var mi 4 ay oncesine kadar hic illadin kullanmamisyim ilk defa kullanmaya basladim ve olk defa krupa yakalanmaya basladik araliksiz hocam esim benimle kavga ediuor surekli niye doktorlarin desigini yapmiyoruz diye nasonex kullan diyor ben kullanmicam diyorum ama alerjik ve sinuzit var diyorlar ne yapmaliyim hocam bu burun eti ameliyati olma imkanimiz yok mu birde dun aksam 8 gibi 1 saatligine atwsi cikti kendiliginden gecti domtor atesi yokken vucut temizlensin diye azro vermiati gerek var mi hocam kulaklar biraz problemli otrubebe ile burnunu cekmeyi azaltiyoruz ama bazen nefrs alamiyor mecvuren cekiyoruz hocam bi4 care bir yol lutgen
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.