Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Klinik Psikolog Gonca Şensözen
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bakıcı mı kreş mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbakıcı mı kreş mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
öznur esen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 113
Mesajın Direkt Linki Konu: bakıcı mı kreş mi
    Gönderim Zamanı: 14 Şub 2010 Saat 15:41
iyi günler doktor hanım öncelikle aramıza hoş geldiniz.

6 aylık bir kızım var ve çalışan bir anneyim. 1 yaşına kadar kızıma ben bakacağım mecburen bir yaşından sonra çalışmak zorundayım ve tayinimiz çıkacak ve başka bir yere gideceğiz. gittiğimiz yerde kreş varsa kızımı kreşe vermek istiyorum 1 yaş için kreş erken mi? yeni bir yere gideceğimiz için daha kimseyi tanımayacağız o yüzden de kimseye güvenip kızımı emanet edemem sizde 1 yaş için bakıcı mı kreş mi daha uygun. daha 6 ay olmasına rağmen devamlı bu konuyu düşünüp endişeleniyorum. sizce hangisi daha uygun.

cevabınız için teşekkürler.

Düzenleyen öznur esen - 14 Şub 2010 Saat 15:42
Yukarı Dön
goncasensozen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 23
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2010 Saat 23:34
Normalde kreş için en uygun yaş 3'tür ama hayat her zaman ideal şartlarda yürümeyebilir. Önmeli olan sizin güven duyduğunuz yere emanet edebilmek çocuğunuzu. Eğer güven duyabileceğiniz bir kreş varsa ve bakıcı bulmakta zorlanıyorsanız, o zaman kreş de uygun bir seçenek olabilir. Kolay gelsin.
Yukarı Dön
öznur esen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 113
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2010 Saat 11:33
teşekkür ederim doktor hanım aslında bende bakıcıya vermek istiyorum ama gideceğimiz yerde kısa sürede güvenebileceğim bakıcı bulabilirmiyim bilemiyorum bu yüzden de kreş daha cazip geliyor.
Yukarı Dön
goncasensozen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 23
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2010 Saat 01:39
Merhabalar,

Aslında kreşe başlamak için en uygun yaş 3'tür. Eğer gittiğiniz yerde bir bakıcı bulma şansınız olursa, önce bu seçenekten gitmenizi öneririrm. Ama eğer böyle bir şans yoksa ya da içinize sinen bir bakıcı olmazsa, kreş de iyi bir seçenek. O yüzden endişelenmenize gerek yok. Önemli olan anne-babanın kendi şartları doğrultusunda elinden gelenin en iyisini yapması...şartlar elvermiyorsa, varolan duruma göre hareket etmek yeterlidir.Sevgiler,

kolay gelsin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.