|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2016 Saat 21:39 |
Doktor bey kızım sekiz bucuk aylik uc gundur de hasta bir gun ateslendi simidi de oksuruyor ateslendiginden beri uykuya tam dalamiyor emziriyorum koyuyorum yataga bes dakika sonra başlıyor ağlamaya ayağımda sallıyorum gozlerikapali ama surekli ağlıyor hızlı sallıyorum daha cok ağlıyor birakiyorum yine ağlıyor kucağıma aldığında da kendini geriye atarak ağlıyor ve butun gece boyle devam ediyor hic uyumuyor ve uyutmuyor fiziksel bir sıkıntı var ise ne olabilir neden boyle oldu bu durum gecer mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119903 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor, Uykudan evvel. 1 tane; ParaNox120 fitil kullanin. Eski mailleri okumadan sual sormayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|