|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
celalberraa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı celalberraa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kas 2015 Saat 21:10 |
hocam merabalar benim 3,5 aylık kızım var akşamları bi türlü uyuyamıyo uykusu olmasına rağmen bi türlü uyuyamıyo sürekli eli gözünde burnunda çok fazla uykusu geldiğini biliyorum ama uyutamıyorum sizin eski maillerinizi okudum banyo yaptırıyorum odayı havalandırıyorum gündüz elimden geldiğince uyutmamaya çalışıyorum ama yinede bi türlü uykuya dalamıyor artık onunda benimde halimiz kalmadı ...
![]() hocam bide arkadaşımı 2 yaşında oğlu var günde 5 6 defa kaka yapıyo ve 10 kilo uykusunda ve günlük hayatta sürekli huzursuz ve egzaması var ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gaz ile ilgili yazilarimi okuyun... Barsaklarda olusan gazi HICBIR ILAC, yokedemez... O alik arkadaslariniz, o ilac ile barsak hareketlerini durduruyorlar.. Onlar devam etsinler, siz kullanmayin. Gerisini eski maillerden okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|