Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Acaba Bebegıne Neden Abla dıyor??
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAcaba Bebegıne Neden Abla dıyor??

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şevvalim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1081
Mesajın Direkt Linki Konu: Acaba Bebegıne Neden Abla dıyor??
    Gönderim Zamanı: 03 May 2008 Saat 13:41
Merhabalar Özlem hanım,

14.11.05 dogumlu kızım yaklaşık 5 aydır evde bulunan bır bebegıne sureklı abla dıye hıtap edıyor.
Onunla dertleşıyor,ben kendısıne kızınca bebegıne anlatıyor,Çogu zaman ona asrılıp yatıyor,bazen dışarı çıkınca onuda goturuyor eger goturmezse keske abla mıda alsaydım,kımı zamanda ıstemıyor anne ben ablama kızdım ona kustum o benı sevmıyor o bana kustu dıye yere atıyor.eger dışardaysa almayın onu yerden bız alıp kendısınıe verınce sureklı yere atıyor.bıde bebegı kucagındaysa mesela babası ışten gelınce kapıda beklıyoruz babamız gelıyor dıye hıtap edıyor.bışey soyleyınce annemız bızmı...fakat bız hıçbır zaman o bebek senın ablan degıl veya ona karsı kırıcı hıçbır kelıme kullanmadık onunla ılgılenırkende mudahale etmedık.
Özlem hanım acaba bu davranışının altında psıkolojık bır neden mı var?
Nasıl davranmamaız gerekıyor. Çok teşekkur edıyorum HoşçakalınClown

Düzenleyen sevvalım - 03 May 2008 Saat 16:50
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ağu 2008 Saat 17:27
kızınızın bu davranışı şu an geçmiş bile olabilir devam ediyorsa bu bitr tür hayali arkadaş gibi bir şey. aile içinde yaşadıklarını sizlee karşı duygularını dorudan değil de dolaylı olarak ifade etme yöntemi içine atmaktansa bir ifade yöntemi seçmesi çok güzel bebeğiyle konuştuklarına dikkat edin ve kendinize mesajlar çıkarın müdaheleye gerek yok hatta öğrenmek istediğiniz bazı şeyler olduğunda siz de bu oyuna katılabilirsiniz 
özlem
Yukarı Dön
şevvalim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1081
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2008 Saat 17:51
evet soyledıgınız gıbı geçtı Özle Hanım.Çok tşk.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.