Özlem Hanım Merhaba
Benim oğlum 21 aylık,son dönemde bana aşırı düşkünlüğü oldu,ben işteyken babaannesiyle kalıyor ve iyi anlaşıyorlar,ama ben eve geldikten sonra ne babayı ne babaanneyi kimseyi istemiyor,sokağa çıktığımızda yürümek istemiyor hep kucağıma gelmek için ağlıyor ve bu beni çok yoruyor,ben evdeysem kimseden yemek yemiyor,çok sevdiği babasından bile su içmiyor,ben yemek yerken bana asla izin vermiyor,yemek yemeyip onunla ilgilenmemi istiyor,tv izliyorsa onunla beraber izlememi istiyor,sevgisini göstermesi güzel ama anneye aşırı bağımlılığı sizce bi sorun mu ?Dün çok sevdiği parka götürdüğümde bile kucağımdan inmedi,sonrasında salıncaktan indikten sonra alıştı ve kendi kendine oynadı.İkinci sorum ise parktan dönüş çok sorun oldu,birinci denememde çok ağladı,biraz daha oynaması için müsade ettim,ikinci denememde yine başarısız oldum,üçüncü demememde artık zorla arabasına bindirdim ve ağlaya ağlaya eve geldik,acaba bu şekilde onu zorla arabaya bindirmem ve çok ağlamasına rağmen eve gitmemiz yanlış bi davranış mı?kişiliği üzerinde bi etki eder mi bu tip zorunlu yönlendirmeler?
Teşekkür ederim.
Düzenleyen bilgeakgun - 03 Tem 2009 Saat 10:43