sevgili doktorhanın lütfen bana yardım edin kızım şuan 3,5 yaşında ve biz sürekli çatışma halindeyiz ben istiyorumki istediklerimin hepsini yapsın yaramaz olmasın dagınık olmasın ama bunun mümkün olmadını biliyorum ama elimde degil ben üvey annne elinde büyüdüm kızımla oynayamıyorum cünkü oyun bilmiyorum onunla ilğilenmekten sıkılıyorum kendi kendine oynamasını istiyorum ona pazılllar istediği her oyuncagı alıyorum ama kendisisnin oynamasını istiyorum tmm haklısınız şimdi diceksiniz sen ne biçim annnesin diye ama ben annelik nasıl bi his bilmiyorum hamileliğim kaynananmla sorunlu gecti ondan anlamadım dogumu yaptım kaynananamlar ism kavgasına tutuştular beni yapa yanlız bıraktılar şimdi kızızmı cok seviyolar ama bana bişey tatatırmadılar napcam bilmiyorum kızımı saglıklı yetiştirmmende nolur siz bana yardım edin onu inciltmek istemiyorum kırmak bagırmak istemiyorum ama bazen oluyo beni çok kızdırıyo bagırıyorum sonra oturup kendimde aglıyom nolur bana yardım edin onun toplum içersinde pasif sesiz ezik bi cocuk olmasını istemiyorum ben onu kazanmak müjemmmel bir evlat yetiştirmek istiyorum oda inat bende inat cok catışıyoruz benim hayır dediğim onun yanında hep evet oluyo ben kızımı cok seviyorum nolur doktor hanım bi ışık bi yol nolur kızım bana cok düşkün bensiz duramıyor napmam lazım ve nasıl cevap yazar

sanız cok sevinirim teşekkkürler