Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - anne sütü ve emzirme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuanne sütü ve emzirme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4685
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2009 Saat 14:46
LOLLOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
angelflower Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 29
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2009 Saat 16:02
merhaba galiba tüm kayınvalideler büyükler görümceler vs hepsi aynı süt mü yetmiyor acaba? şundan da ye süt olsun.
bundan ye süt olsun. ne bulursan ye süt olsun . bi ara bu cümleden iyice bıkmıştım. herkes süt olsun diyerek birşeyler yedirmeye içirmeye çalışıyordu.
sonraları bebiş emmeye başlayınca sütüm düzene girdi. ama onların ye ye dediği şeylerle değil tamamen psikolojik bence. ben ilk zamanlar lohusa sendromuna girmiştim ağlayan bir bebek, sadece bebekle ilgilenen bir koca annesi babası aile büyükleri vs . ,
kimse seninle ilgilenmiyor. herkes bebekle ilgili. seni sadece emzirmekle alt değiştirmekle görevli biriymişsin gibi görüyor. tüm bütün bunlar benim moralimi çok bozdu. kızım ağladıkça ben daha çok ağladım başlarda allaha çok şükür iyiyiz. benim kızımda öyle 15 dk falan emmiyor ortalama 7-8 dk emiyor ve doyuyor bir sıkıntımız yok
Yukarı Dön
nellyy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2009 Saat 17:22
Biraz önce uyandı ve aç olduğu için yaygarayı kopardı. Emiş pozisyonuna gelince çok heycanlandı. Göğsümde krem olduğunu hatırladım ve yıkamak için geri koymak zorunda kaldım oğlumu ve görüntü inanılmazdı... 2 aylık bebek iki ayağınıda yatağa vurarak sanki canı acıyormuş gibi ağladı. Çok şaşırdım hiç öyle bir ağlamasını duymamıştım. Çok acıkmış demek ki geri yatırılınca dünyası yıkıldı:))) hey allam.. Bu bebekler çok tatlı. Sütüm yetmiyor dedikce süt azalıyor. Denedim gördüm:))) Pozitif oluuun...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.