akide Yazdı:
merhaba Gamze hanım.benim ilk kızım 27 mart 2003 de saat 14.45 niğde-bor doğumlu.ikinci kızlarım ikiz.onlarda 9 ağustos 2007 de saat 10.30 da niğde-bor doğumlular.kızlarımın yükselenlerini ve burçlarının özelliklerini belirtirseniz çok sevinirim.birde birbirleriyle anlaşabilecekler mi?
şimdiden teşekkür ederim.
|
Merhaba,
Söze size ne kadar imrendiğimi söyleyerek başlamak istiyorum. Ne mutlu size ki üç güzel kız annesisiniz. Doğrusu ben de ikiz kızlarım olmasını çok isterdim. Güle güle büyütün yavrularınızı..
İlk kızınızın Güneşi Koç'ta, Ay'ı Kova'da, Yükselen Burcu ise Aslan. Atak, girgin, hareketli, kendi istekleriyle meşgul, bireyci yönleri olan bir insan. Bir miktar sabırsız ve telaşlı olabilir. Arzu ve isteklerini dayatabilir. Çok enerjiktir. Baş bölgesini iyi korumalı, hastalandığında yüksek ateş görülebilir. Öfkesini veya kızgınlıklarını ortaya koyamadığında baş ağrıları çekebilir. Yaşam yolculuğunda kendisini tanıması, neyi nasıl istediğini keşfetmesi gerekiyor. Tepkiseldir. İçinden geldiği gibi yaşar. Ona kendi farklılığını, özgünlüğünü hissettirebilme fırsatını tanırsanız kendisini çok iyi hissedecektir. Duygusal konularda özgür bırakılmak ihtiyacındadır. İlgi odağı olmayı her zaman başarabilecek, fark edilecektir. Kibire kapılmamalı, yaptıklarıyla fazla övünen bir portre çizmemeye çalışmalı. Bağılılğı sınırsız, hafızası güçlüdür. Sahip olduğu şeytan tüyüyle hayatta etkili yerlere gelebilecek. Mutlaka sevdiği işi yapmalı aksi taktirde çok mutsuz olur. Derslerinde veya günlük yaşamındaki verimi, başarısı ruh haline bağlı olabilir.
İkizlerin durumuna gelince; onların öz burçları Aslan, Yükselenleri Terazi, Ay burçları ise Yengeç. İkizlere ilişkin daha önce yazmış olduğum yazılara bir göz atacak olursanız temel bazı bilgilerle karşılaşabilirsiniz. Burada kısaca size şöyle açıklayabilirim; aynı burçta ve hemen hemen aynı ( 5 dak farkla bile kritik bir noktada gezegenler varsa değişebilir. ) zaman dilimi içersinde dünyaya gelmiş olmalarına karşın farklı bir yapıya sahip olur İkizler. Yani kızlardan biri Aslan özellikleriyle var olurken diğeri karşıt burcu olan Kova gibi davranabilir. Biri daha ön planda olmak, dediğini yaptırtmak, şatafat, süs püs isterken, diğeri daha insancıl, kendine özgü ve bohemdir. Her ikisi de bağlanma kapasitesi yüksek, duyarlı, şefkatli, anaç çocuklar. Siz, aileleri, yuvaları, anıları onlar için çok önemli. Alışkanlıklarına sıkı sıkay bağlı olabilirler. Kendi kendilerine duygusal anlamda yeterli olmak ve öncelikle kendilerini duygusal bağlamda büyütmek ve olgunlaştırmak durumundalar. ( Tabi ki bunu ilerde yapabilecekler:)) Şimdilik bol sevgi, anlayış, şefkat, yumuşaklıkla onları sarıp sarmalamak gerek.
Aralarındaki ufak tefek anlaşmazlıkları halledebilecek alt yapıya sahipler. Merak etmeyin.
Mutluluklar, neşe ve bolluk diliyorum ailenize.
Düzenleyen Gamze Özşahin - 04 Oca 2008 Saat 16:43