Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımı iyi sekılde büyütmek adına
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızımı iyi sekılde büyütmek adına

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özlemövez Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21
Mesajın Direkt Linki Konu: kızımı iyi sekılde büyütmek adına
    Gönderim Zamanı: 14 Şub 2008 Saat 21:41
CryCryCrymerhabaa özlem hanımm ben 22 yasındayım ve çocugumu babası olmdan büyütüyorum buda takdir edrsinizki çokda kolay birsey  deil psikolojim çok bozuk tedaviye basladım bebegime bagırrmadan dövmeden birseyleri ögretebilmek adına sakin bir annee olabilmek adınaa ama ilaçlarımı içemiorumm içmekk istemiorumm bunuda kontrollee  gittigimde doktoruma söliycem zaten ama çıldırmak üzereyim kızımı saglıklı büyütememekden çok korkuyorum bu nekadar böle devam edebilirkii ben çok sinirliym ve kızımda bundan fazlasıyla etkilenior oda çok sinirli yaramz hırçın bir çocukk özlem hanım nolur yardım edinn napıcamı hiç bilimorumm sonum hiç ii deili gibi geliorr şimdiden çok tşk edrimm CryCryCryCry
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2008 Saat 13:48
tek başına çocuk büyütmek gerçekten zor ve zaten var olan sorunların sizin adınıza daha da yoğun yaşanmasına neden oluyordur. bu dönemde yardım almanız çok doğal. ilaç ile veya psikolojik destek tarzında alacağınız yardım hem sizin hem de kızınız için çok yararlı olacaktır. siz gerildikçe kızınız da daha huzursuz ve gergin oluyor. bu kısır döngüyü kırmanın yolu sizi rahatlatmaktan geçer. doktorunuzla bir dah görüşün. onunla iletişiminizden memenun değilseniz doktor değiştirin ama yardım- destek alamaktan vazgeçmeyin. önce kendiniz sonra kızınız için.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.