Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - iletişim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumiletişim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ılgının annesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 212
Mesajın Direkt Linki Konu: iletişim
    Gönderim Zamanı: 05 Şub 2008 Saat 17:43
merhaba özlem hanım.benim sorunum su:esim işi gereği baska bir sehirde kızım ve ben ailemin yanında kalıyoruz.evde 5 kişiyiz.ve sürekli kızımı sevmeye gelip giden akrabalarımız var.ben sezeryanla doğum yaptım ve doğum sonrası depresyona girdim.o zamanlar nedenini bilmiyorum ama kızımla iletişim kuramadım uzun bir dönem. memede emmedi fazla.bu iletişim bozukluğu hala devam ediyor gibi geliyor bana.kızımın ortamda ben varken hep baskalarını tercih etmesi beni çok üzüyo.örneğin uykudan uyanıyo benim degilde dedesinin kucagına atlıyo.baslarda hata yaptım ama şimdi ona zaman ayırıyorum oyunlar oynamaya calışıyorum.yaklaşmaya calıştıkca sanki uzaklaşıyo benden.annen nerde degince hiç bi tepki vermiyo örneğin.annesinin kim olduğunu bilmiyo.evde ona ilgi gösteren cok kişi olduğu için mi böyle davranıyo.yoksa gercekten beni tanımıyo mu annesi olduğumu hisstmiyomu.kızım 11 aylık bu arada benimki sacma bi kıskanclık mı.bana yardımcı olun.napabilirim kızımla aramı düzeltmek için.Cry
ılgının annesi gökçen
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2008 Saat 18:54
kızınız elbette sizin onu annesi olduğunu biliyor ve sizi seviyor. ancak ilk aylardaki hastalık dolayısıyla gelieşen uzaklaşmanın bir şekilde karşışlığını veriyor size . kaygılanmak onu da kaygılandırıyor ve sizin duygularınızı hisstmiyor. siz kendinizi annesi gibi hisseder ve bundan emin olursanız ki siz kızınız için tek ve vazgeçilmezsiniz kızınız da sizin için aynı şeyleri ifade ettiğini algılar ve rahatlar.i
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.