Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlumun hırçınlıkları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlumun hırçınlıkları

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hayriye Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 27 Eki 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlumun hırçınlıkları
    Gönderim Zamanı: 17 Tem 2009 Saat 22:52
merhaba özlem hanım 
oğlum bugünlerde çok hırçın memlekete gidip 1 aylık tatilden sonra döndük ama geldiğimizden beri istediği şeyi yaptırana kadar boğazını parçalarcasına bağırıyor.kendini yerlere atıyor.özellikle babasının ayağında sallayarak uyutmasını istiyor gece 2den sabaha kadar sallanmak istiyor bazen gerçekten dayanamıyorum ne yapacağımıda bilmiyorum oğlum 17 aylık sizden acele cevap bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 10 Eki 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Tem 2009 Saat 22:56
yer değişikliği çocukları bazen huysuz yapabilir ancak ağladığı zaman dayanmak çok güç olsa da dayanmamanız halinde çocuğunuz isteklerini ağlayarak bağırarak yaptırmayı öğrenecek ve bu davranışları daha da artacaktır.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.