hocam çetin geçen bir kış sonrası tavsiyeniz üzere dün 6 ve 3,5 yaşındaki çocuklarımı denize götürdüm hava güzeldi fakat deniz biraz soğuktu, yine de çocuklar denizi çok özlemişler tüm öğleden sonra denizde ve kenarında oynadılar...herhangi bir rahatsızlıkları yoktu fakat denizden çıktıktan sonra duş aldırırken koyu yeşil burun akıntıları oldu şaşırdım..bu sabah kalktıklarında ikisi de hapşırıp duruyorlardı sesleri hafif çatallıydı ve her hapşırışta baya çok miktarda burun akıntısı (yine koyu yeşil kıvamlı) oldu, keyifleri yerinde olduğundan kreşe braktım ikisin de, kreşten aramadılarına göre bir sorun yok şimdiye kadar..benim merak ettiğim dün çocuklar hasta mı oldular yoksa ayakta geçirilen bizim farketmediğimiz gripleri var da deniz zonrası ifrazat mı meydana geldi..sonuçta bizim evde binbir güçlükle yapmaya çalıştığımız serum fiz olayını deniz doğal yollarla hem de bol miktarda yerine getirdi..
ikinic olarak ısrarla denize girsinler geniz eti olayı hallolur demizdeki amaç nedir hocam denizin suyu mu yoksa havası mı yani olay burde ne hocam...