|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nilufer_catal ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilufer_catal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2014 Saat 06:58 |
kadir bey mrh. uzun zaman oldu size yazmayalı..kadir bey 1 hafta kadar önce,önce ben sonra 15 aylık kızım ve en son da eşim gribe yakalandık. kızım 2-3 günde atlattı eşimde öyle benim 1 hafta sürdü. Ve şimdii önce kızım sonra ben (daha eşimde yok) gribiz yine. geçen haftada sarı sümük atıyoduk kızımla ben. bu haftada sarı sümükle başladı grip. hani ilk başladığında beyaz su gibi akar ya bizim öle olmadı. acaba diyorum o gribi tam atlatamadık devammı ediyor. yoksa yeni bir mikrobamı yakalandık. kızıma her gün ballı limon yapıyoruz. serum fizyolojikle burnunu temizliyoruz.(burnundan nefes alamıyor ememiyor bile yavrum) sıcak buharlı banyoda duş aldırıyorum. yorumlarınızı bekliyorum kadir bey neden bu kadar kısa sürede hasta oldu. başka kardeşi yok, daha hiç ilaç kullanmadık çok şükür, çok fazla kalabalığada sokmamayaçalışıyorum. birazuzun oldu kusura bakmayın... yorumlaınızı bekliyorum teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119871 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip; ister yeni baslasin, ister eskinin devami olsun, yapacaklariniz ayni... SAKIN; oradaki doktorlarin verdigi HICBIR ilaci kullanmayin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|