|
Yara durumu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 20:58 |
Hocam selamlar kendım için soruyorum ilgi alanınız mı bılmıyorum33 yaş kadın spor esnasında ön çapraz bağın koptu amelıyat oldum 6 hafta önce dış kapagındakı 2 ufak dıkıslerı amelıyattan 2 hafta sonra aldılar yanlız dızımdekı yara 1 ay dolunca alındı fızık tedavı olduğum ıcın tam hareketlı bölgede dikiş açıldı yarısı kapandı ama yarısı halen kapanmaya çalışıyor sarı sıvı gelıyor koku,ağrı vs yok ama bu kısım kapanmıyor bır türlü onerebılecegınız bırsey varmı veya yara da enfeksıyon belırtısı var mı cevaplarsanız çok sevınırım https://hizliresim.com/f8iglci
Düzenleyen mekselina - 23 Saat 18 Dakika önce Saat 21:00 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119860 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yara mikrop kapmis.. Ameliyati yapan veya baska bir Cerrahin en kisa zamanda gormesi gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|