|
Burun tıkanıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bbuse ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: Dün Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 11:01 |
Kadir hocam, 3 yaş kız çocuğu 2 ay önce bronşiloit oldu ve o günden beri çoğunlukla ağzından nefes alıyor ve hafif bir burun tıkanıklığı vardı. Son 2 hafta önce gece horlaması ortaya çıktı. Hatta apne şeklinde nefesi kısa süreli kesiliyordu. Asla uyuyamiyordu yastığını yükselttim serumla temizledim. Ama fayda etmedi. Bunun yanında çok hafif bir burun akıntısı da vardı öksürük tek tük vardı. Başka bir belirtisi yoktu. Doktora götürdüm doktor iburamin zero ve rhinfant yazdı. Boğazı kızarık dedi beta da olabilir ateşi çıkarsa antibiyotik de yazdı onu kullanırsın dedi. Bir hafta kullan gel dedi. Ateşi çıkmadı. Diğer ilaçları kullandım. Gece nefesi kesilmesi bitti ama hâlâ ağzından nefes alıyor ve horluyordu. Bu sefer gittiğimde deloday ve nazoster yazdı allerji olabilir. 1 hafta kullan gel ona göre bir yol haritası çizeriz dedi ama kullandığım günden beri horlaması çok azalsa da hâlâ burun tıkalı ve hâlâ burundan nefes alıyor yemek yerken bile nefes nefese. Ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olun hocam.
Düzenleyen Bbuse - 22 Saat 3 Dakika önce Saat 16:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goruyorsunuz, bu PUSTLAR asla Grip teshis etmezler!!
1- "Bronsiolit" 2 yasindan sonra OLMAZ!!!!! 2- Bronsiolit daima viruslerle olur ve hicbir ilac kullanilmaz. 3- Solunum sekli, Griplerin cogunda gorulen sekilde olur. Ek bir tedavi gerekemz. 4- SAKIN: Deloday ve Nazosteri kullanmayin. Bunlar tuzak ilaclardir!!!! Sabit Forum kismindan: "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun. 5- Pust'u goruyorsunuz degil mi?? "Yol harirasi cizecekmis!".. Pust bal gibi de biliyor Deloday ve Flixotide ile balgamin koyulasacagini, ve hiriltilarin baslayacagini!! 6- Bu yasta; (salakca bir terim olan) "beta" hastaligi bu yasta OLMAZ!! Bu konuda yazdiklarimi da okuyun. O pust doktora bu yazdiklarimi aynen iletin!! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Gerçekten biz de çaresiz kalıyoruz 3 yaşına kadar antibiyotik yüzü görmeyen çocuğum bronşiolit oldu diye antibiyotik kullandı ventolin cortair yazdı. O günden beri de tam anlamıyla duzelmedi. Son verdiği ilaçları kullandım gram fayda etmedi zaten fizyolojik kullanmaya devam ediyim mi hocam. Kızım gece gündüz sürekli ağzından nefes alıyor. Burundan konuşuyor.
Düzenleyen Bbuse - 15 Saat 23 Dakika önce Saat 22:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SADECE: Serum Fiz., Limonlu bal, ColdMix kullanin.
Bugunden geriye cevaplarimi da okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|