|
Omuzda şişlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sural10 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Puanlar: 300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Saat 17 Dakika önce Saat 10:34 |
Hocam 5 yaş kız çocuğu gece kolum ağrıyor dedi sabah tekrar söyledi sağ kol omuz kola doğru ceviz kadar şişlik var bizimde var ama onunki yumru gibi Dr gidip gösterelim diyince agrimiyo geçti dedi kolunu hareket ettiriyor zayıf 16 kg yakın elle dokunmama çok izin vermiyor....bundan birkaç gün önce kucaklarken memesine dokundum ağrıyor dedi daha önce size meme görüntüsünü atmıştım belirgin büyüklükte siz sorun yok demiştiniz (hatırlatma için bunu paylaştım)
Düzenleyen sural10 - 7 Saat 60 Dakika önce Saat 13:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119840 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gonderin.
|
|
![]() |
|
sural10 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Puanlar: 300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mail adresinize göndersem olur mu buradan ekluyemiyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|