Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Bebek Bakımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - saçlarInI 0'a tutsamI?
  SSS SSS  Forumu Ara Arama  Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonusaçlarInI 0'a tutsamI?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pucina_53 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2010 Saat 13:44
canım merhaba ben çocuk berberiyim bende anneyim havalar şuan tam zamanı yazın yapılan kesimde çocuğun saç derisi güneşle çok zarar görür kışında malüm aşırı soğuk zaten sıfıra vurdunmu 50 günde tamamen uzar onun için hiç fırsatı kaçırma yıllarca hep faydasını gördüm istersen bu konuda sana yardımcı olabilirim çocuk ufaksa elktrikli makinadan korkabilir ben sana almanyadan gelen bi makinam var el makinası direk sıfır yapar ve hiç acıtmaz sesszi sende rahatça kullanabilirsin hatta sana nette yardımda ederim ......

Düzenleyen yasemin - 09 Eyl 2010 Saat 14:08
Yukarı Dön
cokomel Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2010 Saat 15:20
ben kuaförüm  canım hiç gerek yok. benimde oğlum var saçını hiç kesmedik nerdeyse.
ırsidir böyle şeyler senin ve babasının nasılsa onunda öyle olacaktır birinize çekçektir.
Yukarı Dön
ELa-m Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1077
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2010 Saat 11:19
halen teredüt'e giriiyorum ya Confuseddün görümcelerim kestir dediler iyi çIkar saglam olur dediler ay $a$IRDIm Hava güzel olsa zaten teredÜt etmem soguk olunca baya bir teredüt ediyorum vakit geçtikcede sogucak napcam üff:(((babasI kari$mam diyor .... ne yap ne yapma diyor sinirLOL
E$e v kIzI eLa
Yukarı Dön
cokomel Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2010 Saat 13:50

benim bir tanıdığım kestirmişti çocuğun psikolojisi bozuldu yerden saçlarını alıp başına tutup yapıştırmaya çalışmıştı. senin kararın önemli tabi ben fikrimi ve tecrübelerimi paylaşmak istedim.

Yukarı Dön
ELa-m Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1077
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2010 Saat 18:25
Kestirmicem yha karar verdim<kesinlikle napim benim saçlar hiç kesilmedi saçsizmi kaldim yok :)))sagolun kizlarrApproveApprove
E$e v kIzI eLa
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.