|
Hocam iyi ki varsınız |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 02:36 |
Kadir hocam siz olmasaydınız bu sene kaçıncı şişe antibiyotik bitirmiş olacaktık bilmiyorum kızım için 2 gün önce mailden soru sordum 4 gündür düşmeyen ateşi vardı ve atesi hep 40 oluyordu hiç 38 i bile görmedik en sonunda dayanamayıp doktora gidip bir sürü tahlil yaptılar onların sonucunu size atmıştım mono degeri hafif yüksek enfeksiyoz mononükleoz olabikir dediniz ama bize çocuk doktoru direk crp 57 diye azro antibiyotik yazmıştı ama ben crp değerinin bir önemi olmadığını biliyodum sizde bana mono degeri hafif yüksek enfeksiyoz mononükleoz olabilir dediniz kızım bugün 5 gun ateş bir anda düştü garip garip hareketleri başladı ama bana git demeye basladi uyanıyor yataktan gece dolaşiyor bunların normal olacağını da söylemiştiniz ama benjm anlamadığım hocam ben bu mono değerini bu çocuk doktoruna hususi sormama rağmen pek önemi yok dedi bana bunlar hocam bizim bile şuan bildiğimiz hastalığı nasıl bilmeyip bize söylemiyorlar elli tane tahlil istiyor benden kızım için EKG bile çektirelim dedi sonuç olarak kızım şuan ates yok çok iyi . Hocam bir de kızım üst üste böyle çok ateşli hastalık yaşadı domuz gribi covid bu hastalık hepsi 2 ay içinde oldu bu hastalıkları üst üste yaşaması sorun yaratır mı hiçbirinde ilaç kullanmadik
Düzenleyen Betül yazıcı - 22 Saat 19 Dakika önce Saat 04:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119840 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Neden olacak; halki dolandirmak icin...
Ayrica da, Turk cocuk doktorlari asla kitap okumazlar. Kendileri gibi cahil-cuhele hocalarin anlattiklari ile doktorluk yaparlar. O yuzden, bildikleri 5-6 hastalik adi vardir, her gelen cocuga bu hastaliklardan birini soylerler. Emin olun; "Enfeksiyoz Mononukleoz" hastaliginin adini ilk sizden duymuslardir. " Alice in Wanderland Sendromu" yazimi, "Yazarlar" kismindan okudunuz mu? Hayir, sik Gripal hastaliklar gecirmenin bir zarari yoktur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|